Lino Golden pune capăt scandalului! Artistul i-a trimis un mesaj din suflet lui Alex Velea! „Drumurile noastre se separă, dar...”

Vlogul postat de Alex Velea reușit să-l înduioșeze pe Lino Golden, care e reacționat imediat.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Lino Golden, mesaj din suflet pentru Alex Velea
Lino Golden, mesaj din suflet pentru Alex Velea

Lino Golden a reacționat la clipul postat de Alex Velea, în care a vorbit despre ruptura dintre cei doi. Artistul a fost impresionat de cuvintele celui care l-a primit în casă și l-a propulsat în industria muzicală. Astfel, Lino a postat la rândul lui un mesaj pentru „unchiul” său.


In articol:

El a publicat pe contul personal de Instagram un text pentru Alex Velea, în care îi mulțumește pentru că l-a ajutat și mai ales pentru că l-a primit în casă. Lino i-a transmis că va fi mereu recunoscător pentru tot ce l-a învățat. De asemenea, artistul precizează că le dorește lui Alex și Antoniei numai bine.

„Mulțumesc, unchiule, că ai avut încredere în mine și ca m-ați luat la voi în casă. O să rămân veșnic recunoscător. Drumurile noastre se separă, dar vă doresc tot binele din lume.❤️ #nofakepost #dinsuflet”, a scris el.

Fanii nu au rămas indiferenți la reacția emoționantă a cântărețului și l-au lăudat pe Lino pentru cuvintele sale. Astfel, scandalul care a luat naștere în urmă cu două săptămâni pare că a luat sfârșit.

„Felicitări pentru cuvintele frumoase pe care le ai spus”; „E un lucru mare!; „Măcar să fie înțelegere”; „Respect! Nu trebuie să uiți de unde ai plecat și cine te-a ajutat în viață! „Felicitări pentru postarea asta!”; „Așa da. Bravo”, sunt doar câteva dintre reacțiile susținătorilor.

Alex Velea a spus adevărul despre ruptură

Alex Velea a dezvăluit principalul motiv pentru care Mario Fresh și Lino Golden au plecat de la Golden Boy Society. El susține că a fost obligat de cei doi să susțină niște proiecte cu care nu a fost de acord. Mai mult decât atât, Lino Golden și Mario Fresh nu au mai vrut să vină oameni noi în echipa lor.

Lino Golden, mesaj din suflet pentru Alex Velea
Alex Velea a vorbit despre scandal

„Una din probleme e că ei și-au dorit să rămână în Golden Boy Society doar noi trei: eu, Lino și Mario. De la început, și Lino, și Mario, au știut dorința mea de a-i ajuta și pe alții să-și îndeplinească visul. Însă Lino și Mario când au dat de faimă și atenție au uitat de aceste lucruri. Prin acțiunile lor au dat dovadă că nu mai vor să facă parte din Golden Boys Society.

Punctul culminant a fost atunci când ei m-au obligat să investesc în anumite proiecte ale lor în care eu nu am crezut. Puteam să mă opun din punct de vedere contractual, dar n-am făcut-o. Ei au niște obligații contractuale față de bine, dar de azi înainte sunt liber de contract. Băieți, să fiți fericiti, nu vreau să vă urăsc, vă iubesc. Sunt puțin dezamăgit, dar asta e viața”, a adăugat cântărețul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Primul sfânt influencer. Carlo Acutis a fost beatificat de Biserica Catolică după ce a murit când avea doar 15 ani

Dureros! Actriţa Nataşa Raab, de nerecunoscut! Chinuită de o boală gravă, distrusă de moartea soţului! Ultima ei dorinţă

Cel mai bun ceai pentru slăbit sănătos: Ceaiul albastru. Te ajută să scazi în greutate și protejează sănătatea inimii

Simona Gherghe infectată cu coronavirus? ”Testul a venit aseară”

Secretul lui Jador! A sărutat-o sau nu pe Carmen de la Sălciua?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies