Live stream "Doctorul minune" 23 noiembrie 2021. Vezi online episodul de marți

"Doctorul minune" 23 noiembrie 2021 poate fi vizionat online.

Autor: Ioana Stan

In articol:

Live stream "Doctorul minune" 23 noiembrie 2021. Episodul exploziv de marți poate fi vizionat online, de la 20:00, pe kanald.ro. Fanii serialului turcesc, care nu vor să rateze niciun episod, au posibilitatea să vadă "Doctorul minune" online de pe telefon, tabletă sau laptop.

Live stream "Doctorul minune" 23 noiembrie 2021

Live stream "Doctorul minune" 23 noiembrie 2021. Vezi online episodul de marți

Live stream "Doctorul minune" 23 noiembrie 2021

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nu rata episodul de marți din "Doctorul minune", difuzat de la ora 20:00 la Kanal D și live video online pe kanald.ro. Privitorii vor avea parte de întâmplări șocante, care îi vor ține cu sufletul la gură. Medicii din Spitalul Berhayat sunt în alertă, după ce s-a produs un grav accident rutier, cu mai multe victime.

Doctorii fac eforturi supraomenești pentru a salva viețile celor implicați în tragicul eveniment rutier, într-o misiune contracronometru. Medicii își pun viața în pericol din dorința de a salva cât mai multe persoane implicate în accident.

Citeste si: "Doctorul minune" 23 noiembrie 2021. Alertă în episodul de marți: Ferman este dat dispărut

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

În toată această agitație, Vuslat o avertizează pe Beliz că este atentă la tot ceea ce se petrece și o pune în gardă că nu va tolera nicio greșeală din partea personalului instituției medicale pe care o conduce.

Haosul instaurat la locul tragiculiui accident este greu de descris, iar medicii fac tot ceea ce le stă în putință pentru ca victimele să primească ajutor în timp util.

O nouă veste teribilă zguduie din temelii Spitalul Berhayat. Dr. Ferman, prins în vâltoarea tragicului eveniment rutier, este de negăsit. Beliz și Vuslat sunt în stare de șoc! VEZI online serialul din această seară aici!

Citeste si: Taner Ölmez, Doctorul minune, a „spart” portofelul! Ce cadou i-a cumparat frumoasei lui sotii

Cine este Doctor Ferman din "Doctorul minune"

Live stream "Doctorul minune" 23 noiembrie 2021. Vezi online episodul de marți

Doctor Ferman

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Onur Tuna, actorul care dă viață personajului Ferman în serialul Doctorul minune, s-a născut la Canakkale, Turcia, la 2 iulie 1985.Mama sa este de origine turcă și a emigrat din Salonic, Grecia. Tatăl său este profesor de matematică. Actorul Onu Tuna și-a finalizat studiile universitare la Facultatea de Economie a Universității Eylül. De asemenea, el a studiat muzică clasică turcească la Conservatorul Universității Ege. Onur Tuna știe să cânte la chitară și la pian. Mai mult, are și două piese numite "Acın Verdi" și "Tıpkı Sen".

Citeste si: "Doctorul minune", Taner Olmez, se pregateste sa fie tata. Care va fi numele copilului

Onur Tuna este extrem de discret cu viața sa amoroasă. Are o viață foarte simplă și ușoară, departe de bârfe. Onur locuiește în afara orașului, în interiorul unei păduri. Onur Tuna își petrece cel mai mult timpul liber acasă compunând piese noi în propriul studio. În interviurile sale acordate pentru presa din Turcia, actorul a spus că atunci când iubește o face din toată inima și nu va da niciodată detalii despre poveștile pe care le trăiește.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies