Livian de la Puterea Dragostei, afirmații fierbinți în public: „Mergem să ne dăm trupul unul altuia!”

Livian de la Puterea Dragostei este unul dintre cei mai iubiți și urmăriți concurenți din show-ul moderat de Andreea Mantea și nu se sfiiește să vorbească deschis în fața camerelor de filmat.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Livian de la Puterea Dragostei este unul dintre cei mai iubiți și urmăriți concurenți din show-ul moderat de Andreea Mantea și nu se sfiiește să vorbească deschis în fața camerelor de filmat. Într-un video postat pe Youtube, Livian îi face propuneri indecente Biancăi, care nici nu vrea să audă de spusele iubitului ei. 

Citeste si: Băiețelul de doi ani, bolnav, care le-a făcut să plângă pe concurentele de la Puterea Dragostei! ”Se poate sufoca oricând”

Se pare că Livian abia așteaptă să iasă din competiție și să o ducă pe Bianca acasă unde pot avea momentele lor de intimitate. Livian i-a propus Biancăi, nonșalant, în timp se filma, să se descalifice din competiție pentru a-și putea satisface plăcerile trupești. 

Citeste si: Iancu de la Puterea dragostei s-a întâlnit cu vulpița! Reacția Denisei a fost fabuloasă

Livian: Iubire, ne descalifăm să mergem acasă să-mi dai trup? în România?
Bianca: De ce? Ai fost la alta?
Livian: Eviți întrebarea... Ne descalificăm să mergem să-mi dai... ăsta? Mergem în România și să ne dăm o dată trupul unul la altul.
Bianca: Lasă că avem timp.

Bianca a făcut haz de necaz de propunerea iubitului ei și a refuzat inițial să răspundă la întrebare. 

Citeste si: Victor Ciutacu, săltat de Poliție?! S-a trezit cu „mascații” la ușă - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Citeste si: Puterea dragostei 31 ianuarie. Andreea Pirui a recunoscut că are sentimente pentru Jador. Reacția lui Marius

Livian de la Puterea Dragostei a confirmat că s-a văzut cu fosta iubită. Bianca a rămas mască când a auzit: „Mă crezi proastă?”

Zvonurile că Livian s-ar fi văzut cu fosta lui iubită când a venit în România au pus la îndoială fidelitatea concurentului de la Puterea Dragostei. Astfel, Livian a făcut un vlog în care a spus tot adevărul despre întâlnirea cu fosta iubită.  Cu Bianca alături de el, Livian a recunoscut în fața camerelor de filmat că s-a văzut cu fosta lui iubită în România.

Livian: Ce vreau să vă zic ea încă nu știe (n.r. Bianca). Zvonurile cum că m-am întâlnit cu o fostă iubită de-a mea sunt adevărate.
Bianca: Ce ai mă? Ce e cu tine? Cum adică e adevărat?

Livian: M-am întâlnit cu o fostă iubită de-a mea când am fost în România, doar nu în Turcia.

Bianca a crezut inițial că este totul o glumă și l-a întrebat de mai multe ori pe Livian dacă ceea ce afirmă este adevărat. Când a văzut că Livian devine din ce în ce mai serios și că nu spune nimic sub formă de glumă, Bianca s-a gândit că poate s-au întâlnit din greșeală. A urmat un moment de liniște, după care Livian a continuat:

„Da, adică nu ne-am dat întâlnire sau ceva. Ne-am întâlnit într-un local.”

Livian de la Puterea Dragostei i-a explicat Biancăi că fosta lui iubită era deja într-un local în care el intrase, apoi s-a dus la masa ei.

„Du-te mă de aici? Cine crede vrăjeala asta? Mă crezi proastă? Crezi că pun botul la vrăjelile tale? Până nu văd poza eu nu cred. Dacă văd poza știi ce se întâmplă.”, a spus Bianca.

„Am stat, am servit un suc, o cafea...”, a continuat Livian. 

„Tu nici măcar nu bei suc.”, a intervenit Bianca în timp ce el vorbea. 

„Asta am vrut să zic.”, a spus Livian. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul care a intrat la închisoare din cauza Andreei Esca!

Decizie majoră pentru toată România. Orban a luat decizia. E anunțul nopții

Șocul anului: Căsnicie cu probleme uriașe: Gabriela Firea anunță: Divorț! L-am lăsat singur și am plecat”

Cele mai comice momente de la Puterea dragostei. Faze comice VIDEO

Imagini XXX cu fosta lui Nicolae Guță! Beyonce de România s-a reapucat de videochat?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies