Livian de la Puterea Dragostei are o aventură cu fată din staff?! Un fost concurent a oferit detalii halucinante

Turcu de la Puterea Dragostea este ferm convins că Livian are o relație cu una dintre fetele din staff. Cum a tras concluziile

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Livian de la Puterea Dragostei are o aventură cu fată din staff?!
Livian de la Puterea Dragostei are o aventură cu fată din staff?!


In articol:

Turcu, fostul concurent de la Puterea Dragostei, face afirmații șocante despre Livian. Fostul concurent sustine că Livian ar avea o relație cu una dintre persoanele din staff. 

Livian de la Puterea Dragostei are o aventură cu persoană din staff?! Alex Turcu a oferit detalii halucinante

Alex Turcu susține că a observat o oarecare apropiere între una dintre fetele care se ocupa de concurenți și Livian. Fostul concurent de la Puterea Dragostei susține că Livian era favorizat și ajutat de foarte multe ori, lucru care le-a atras atenția celorlalți băieți. 

Citeste si: Ce face Andra Voloș de la „Puterea Dragostei” după despărțirea de Bogdan Mocanu? Imagini exclusive cu tânăra nemachiată

Citeste si: Prințul Harry, sfâșiat de durere! Ce nenorocire s-a abătut la Casa Regală - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Livian de la Puterea Dragostei are o aventură cu fată din staff?!
Livian de la Puterea Dragostei are o aventură cu fată din staff?!

„Îi spuneam, ajută-ne și pe noi să dăm o comandă de mâncare, și spunea că nu se poate acuma sau când o sunam niciodara nu răspundea și când o suna Lupul mereu răspundea. Dom'le da, acum te ajut. La noi dura 2-3 zile. Ne rugam de ăia de prin staff să ne ajute. Mai ales pe ultima sută de metri, mă lăsa numai pe seen”, a spus Alex Turcu pe vlog. 

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei pune punct speculațiilor despre relația ei și Jador! ”Nu mai vreau să fiu asociată cu el!” Declarații exclusive direct de la Istanbul

Livian de la Puterea Dragostei are o aventură cu fată din staff?!
Livian de la Puterea Dragostei are o aventură cu fată din staff?!

Citeste si: Bombă în casa „Puterea Dragostei”: „Ai fost cu mine într-o relație, cum te-ai simțit?”Gabriel și Ella au fost iubiți?!

În plus, Turcu susține că l-ar fi surprins pe Livian într-o postură mai apropiată cu fata din staff. 

„Era o fază la baie cu Gabi când l-a văzut pe el și pe ea din staff, ținând-o pe un picior în brațele lui. A venit și ne-a zis nouă atunci că au ceva împreună, că sigur fac ceva. Am stat și m-am gândit că e posibil pentru că prea tare îl favorizează. Prea tare îl ajută cu multe chestii și mi s-a părut prea dubioasă treaba. Că erau mai mereu împreună și dacă o atingea altcineva... țin minte că a atins-o Philip și l-a luat la înjurat pe acolo și lu' asta nu-i spunea nimic, o pălmuia pe acolo și nu-i făcea nimic” a mai spus Turcu pe vlog. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată urarea pe care Andreea Bălan a primit-o din partea lui George Burcea!

Va fi interzis de Crăciun! Ce nu vom avea voie de sărbători? Comisia Europeană avertizează

Imposibil de ghicit și foarte amuzant! Cum o strigă Mircea Badea pe Carmen Brumă când nimeni nu-i aude! „Se întâmplă când îi sare discul”

Trauma pe care Simina de la Puterea Dragostei nu o poate uita: „A zis că pentru că l-am bătut, mâine o să moară. Și așa s-a întâmplat!”

După flirturile cu Ella din casa Puterea dragostei, Livian o ignoră complet pe Bianca: „Este scârbit de ea”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies