Livian de la Puterea Dragostei, după 6 luni de relație cu Bianca: „Fac orice cu ea!”

Livian de la „Puterea Dragostei” a făcut un nou vlog în care a explicat de ce a mers la ziua de naștere a Ellei, dar și faptul că el și iubita sa sunt de nedespărțiți.

Distribuie pe:

livian si bianca puterea dragostei

Livian Pop a transmis că oriunde merge el, va merge și Bianca Comănici de la „Puterea Dragostei”. Concurentul emisiunii, difuzate pe Kanal D, a menționat că Ella l-a anunțat chiar înainte de Revelion că își va sărbători ziua.

bianca puterea dragostei

„Ella mi-a zis dacă venim...Nu are cum cineva de aici să mă întrebe pe mine, să mă cheme într-un loc...automat dacă îmi zice cineva: Vii?...Eu o iau ca pe veniți, normal că merg cu iubita mea. Merg într-un loc care ne este permis. Cum să mă cheme doar pe mine.” susține Livian de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: A făcut sex Philip de la Puterea Dragostei cu Iasmina Halas? Cine a dat-o de gol pe fosta soție a fotbalistului Daminuță

Citeste si: Bombă la Puterea Dragostei! Bogdan Mocanu anunță: “Perversul de pe Târgu Ocna intră în locul meu în casă! Mariano, pregătește-te!”

Citeste si: BOMBĂ la Puterea Dragostei! Andy s-a împăcat cu Ana Maria Lintaru?! Cei doi foști iubiți s-au apropiat din nou la cununia Siminei cu Alex Zănoagă! EXCLUSIV

Băiatul formează un cuplu cu Bianca Comănici de 6 luni. Livian de la „Puterea Dragostei” afirmă că el chiar dacă se află într-o încăpere cu mai multe persoane, tot lângă Bianca va sta.

bianca si livian puterea dragostei

La împlinirea celor 6 luni de relație, cei doi vor sărbători cu un pahar de suc. „Eu cu Bianca am împlinit 6 luni, jumătatea unui an. Nu-mi vine să cred, că eu vorbesc despre asta. Aș vrea să sărbătoresc cu ea, dar vedem.

livian puterea dragostei si bianca puterea dragostei

"Sărbătorim cu suc sau un pahar de apă de la dozator. Poate iau eu o sticlă de apă minerală. Vă pupă lupul vostru și vă iubesc!” a încheiat Livian de la „Puterea Dragostei”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate