Livian se mută cu Ramona de la Puterea dragostei? Ce a spus finalistul după ce a auzit că blonda va veni la el, la Cluj? Bianca va lua foc! ”Este perseverentă!”

Livian se mută cu Ramona de la Puterea dragostei? Finalistul și-a spus și el punctul de vedere referitor la blondă, dar și la ce va face cu Bianca Comînici

Bianca și Livian
Autor: Cornelia Ionescu

In articol:

Livian se mută cu Ramona de la Puterea dragostei?
Livian se mută cu Ramona de la Puterea dragostei?

Livian se mută cu Ramona de la Puterea dragostei? Conflictele din casa Puterea dragostei sunt la ordinea zilei și nimeni nu le mai poate opri în acest moment. Unul dintre ele și poate cel mai mediatizat este cel dintre Ramona și Bianca Comănici. Prima o tot atacă pe favorita publicului și se apropie de Livian, despre care spune că îi este predestinat. ”El va rămâne cu mine, nu trebuie să te agiți deloc. Ți-e frică? E lângă mine fostul tău iubit? Asta este viața și trebuie să te conformezi”, au fost cuvintele Ramonei de la ultima ceartă.

Livian se mută cu Ramona de la Puterea dragostei?
Livian se mută cu Ramona de la Puterea dragostei?

Livian se mută cu Ramona de la Puterea dragostei? ”Simt că mă place”

Povestea dintre Livian și Ramona a început în urmă cu vreo două luni, atunci când, întrebată, la un moment dat de Andreea Mantea de ce s-a hotărât să lupte pentru fiul lui Nelson, frumoasa Ramona a pus paie pe foc. 

Simt că mă place și el, la fel cum îl plac și eu”,  motiv pentru toți iubitorii show-ului să înțeleagă că împăcarea dintre Bianca și Livian este, pe zi ce trece, tot mai departe. În plus, au apărut și informații noi potrivit cărora tachinările dintre Mr. Livian și Ramona nu ar fi întâmplătoare, ci la mijloc ar fi vorba despre sentimente mult mai intense.

Citeste si: Bianca și Ramona de la Puterea Dragostei, din nou în conflict! Blondina, atacuri directe: ”Ți-e frică? E fostul tău iubit lângă mine!”

Citeste si: Loredanei Chivu i-au „putrezit” fesele! Imagini șocante cu posteriorul siliconat al blondei- bzi.ro

Citeste si: Nelson Mondialu, probleme de sănătate: "De astăzi am să mănânc la regim"

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, surpriză de proporții pentru Bianca, la împlinirea unui an de relație: „Un an cât zece...”

Livian se mută cu Ramona de la Puterea dragostei?
Livian se mută cu Ramona de la Puterea dragostei?

Livian susține că Ramona de la Puterea dragostei nu se lasă ușor!

Livian se mută cu Ramona de la Puterea dragostei? Pe de altă parte, prins la mijloc între cele două femei, Ramona și Bianca, carismaticul concurent nu vreau să amestece lucurile și preferă să stea liniștit. Astfel că, după ce blonda a declarat, ieri, că se mută la el, la Cluj, Livian a răspuns, în stilul lui, mai de caterincă, tot ce crede pe marginea acestui subiect. ”Ramona...este o persoană perseverentă și ambițioasă...Nu se lasă ușor! Atât pot să vă spun în acest moment”, a declarat finalistul de la Puterea dragostei, în exclusivitate, pentru WOWbiz

Livian se mută cu Ramona de la Puterea dragostei?
Livian se mută cu Ramona de la Puterea dragostei?

Livian se mută cu Ramona de la Puterea dragostei? ”A  încercat să treacă peste povestea de dragoste cu Bianca prin apropierea de ea”

Livian se mută cu Ramona de la Puterea dragostei? Dacă relația va exista sau nu între Livian și Ramona după Puterfea dragostei, vom vedea, cert este că foștii concurenți au o altă variantă despre acest trio amoros. Livian a încercat să treacă peste povestea de dragoste cu Bianca prin apropierea de Ramona, și nu a reușit. A fost o tentativă eșuată să o uite. Însă, e greu, nu prea se poate...El a dorit să schimbe ceva în viața lui, dar nu s-a putut. Ce are el cu Bianca este unic. Pe de o parte, este genul acela de iubire, în care nu știu dacă ”pansamentele” îi vor ajuta să meargă mai departe, pe de alta, dacă vor putea trece peste praguri, nu îi va mai desparte nimeni”, a comentat, în urmă cu ceva vreme, Thalida, prietena Biancăi Comănici, la WOWbiz.ro

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Șoc total! Livian, lovitură dură pentru Bianca de la Puterea dragostei la întoarcerea în țară! "Le-a spus părinților despre Ella"

EXCLUSIV. Bianca de la Puterea Dragostei își vinde hainele! De ce a luat această decizie?

Bianca de la Puterea Dragostei, o nouă intervenție estetică! Primele imagini cu noua înfățișare

Horoscop Zilnic Vineri 23 Aprilie 2021: Ziua aceasta vine cu energie pozitivă, realizări și bucurii

Cine i-ar putea lua locul lui Iohannis?! Dezvăluirea serii în politică! Este surpriză totală

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti. Filmare de colecţie VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies