Livian și Bianca de la Puterea Dragostei se sărută cu patos în ultimul vlog împreună. Ce se întâmplă cu relația celor doi

Livian de la Puterea Dragostei a anunțat că povestea de dragoste dintre el și Bianca s-a terminat, dar cu toate acestea, cei doi petrec detul de mult timp împreună.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Livian și Bianca de la Puterea Dragostei s-au despărțit cu șacrimi amare după aproape șapte luni de relație, dar cu toate acestea, cei doi au continuat să facă vloguri împreună. 

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei” aruncă în aer povestea bătăii cu Roxana! Dezvăluiri EXCLUSIVE despre cel mai violent moment din emisiune

Citeste si: Puterea dragostei 11 februarie. Andreea Pirui face lumină în cazul despărțirii dintre Livian și Bianca: "El își lasă familia, iar ea nu face nimic"

Citeste si: Bianca de la „Puterea Dragostei”: „Nu sufăr după Livian! El suferă mai mult decât mine...are o problemă...În șase luni de zile, aproape o dată pe săptămână i-am sugerat să ne despărțim”

Livian și Bianca de la Puterea Dragostei s-au despărțit sau nu? Cei doi au recunoscut că încă se iubesc și s-au sărutat cu foc

În ultimul vlog postat de Livian, concurentul de la Puterea Dragostei îi anunță pe fanii lui că acesta va fi ultimul vlog filmat alături de Bianca. Cu toate că titlul videoclipului postat pe Youtube anunța despărțirea finală dintre cei doi concurenți de la Puterea Dragostei, cei doi au recunoscut că încă se mai iubesc și s-au sărutat cu patos.

Citeste si: Dezvăluiri din interiorul DNA. Ce anchete uriașe sunt în derulare. „Voi semna” - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Livian a explicat în vlogul său că nu crede că se potrivește cu Bianca tocmai pentru că au ajuns să semene foarte mult. În plus, Livian crede că nu este bine să faci anumite comporomisuri într-o relație, pentru că ajungi să te schimbi și să nu mai fii tu persoana care ai fost înainte de a intra intr-o relație.

Pe de altă parte, Bianca este de părere că o relație nu te poate schimba în rău, din contră, este menită să te dezvolte.

Livian: Dacă suntem la fel, nu e așa bine. Nu e chiar așa bine că suntem la fel.
Bianca: Eu te mai întreb o dată. Vrei să te desparți de mine prin acest vlog?

Livian: Suntem două caractere puternice, dar în același timp suntem două persoane care ne modelăm una după alta. Și tu te-ai dat după mine și eu m-am dat după tine. Ne dăm unul după celălalt, dar nu suntem noi. La un moment dat, când două persoane se dau una după cealaltă, clachează. Că tu degeaba te dai cu exteriorul când în interior ești praf.

Bianca: Tu te prefaci?

Livian: Nu e vorba de prefăcut. 

Bianca și Livian de la Puterea Dragostei, despărțire cu lacrimi amare. Ce și-au spus cei doi îndrăgostiți în direct, printre suspine: „Eu oricând o să fiu pentru tine”

Bianca de la Puterea Dragostei este distrusă de durere după ce Livian i-a spus că relația lor nu mai poate continua. Cei doi au vorbit minute în șir printre lacrimi despre situația disperată în care se află.

Bianca și Livian, cel mai iubit cuplu din casa Puterea Dragostei, s-au despărțit. Se pare că vina este a lui Livian, care spune că se află în impasul de a alege între Bianca și familia lui. Bianca se aștepta într-un fel sau altul la despărțire, după ce Livian s-a îndepărtat de ea, dar cu toate acestea nu s-a putut abține să nu plângă în fața camerelor de filmat. 

Citește continuarea aici

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

DEJA Se ridică restricțiile! BUCURIE imensă pentru milioane de oameni

S-a aflat marele secret al Vivianei Sposub! Cine este fostul său iubit celebru, pe care a încercat să-l țină ascuns. Reacția lui George Burcea când a aflat

Video șocant! Cum a încercat o femeie din Wuhan, suspectă de coronavirus, să răspândească virusul

Când a devenit de fapt celebru orădeanul Erno Varga care l-a impresionat pe Andi Moisescu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies