Liviu Dragnea, judecat cu scandal: „Dacă o să fiu condamnat, vreau să știu pentru ce”

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost judecat astăzi cu scandal. Ce s-a întâmplat în fața Instanței Supreme cu liderul social-democraților.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Liviu Dragnea a intrat în colimatorul celor care au stat prezenți ore în șir în fața Înalții Curți de Casație și Justiție. Liderul PSD a fost huiduit astăzi, la termenul privind procesul pentru angajările fictive de la DGASPC Teleorman.

fara descriere
Furia extremă a provocat o veritabilă busculadă la porțile Instanței Supreme, unde Liviu Dragnea și-a făcut apariția flancat de către bodyguarzi, după luni întregi în care a absentat din fața magistraților.

Șeful Social-democraților a fost aplaudat și huiduit, deopotrivă și era cât pe ce să fie linșat de câțiva protestatari.

Procesul a fost amânat din nou, până când Curtea Constituțională se va pronunța în ceea ce privește legalitatea completelor de trei judecători.

Liderul PSD abia a fost reușit să își facă loc printre protestatari, iar la un moment dat a fost la un pas de a fi linșat.

Citeste si: Elevă care şi-a decolorat părul, pusă să se tundă în faţa clasei într-o şcoală din Satu Mare

Citeste si: Ce surpriză! Cine a câștigat concursul „Ferma”! Nimeni nu se aștepta la acest deznodământ

Citeste si: Dezvăluiri cutremurătoare! Câinele care a ucis un copil de doar 9 ani a mai atacat în trecut alți 4 oameni

Liviu Dragnea se condiseră nevinovat

S-a pornit o adevărată busculadă, iar jandarmii au fost nevoiți să ridice trei bărbați, pe care i-au amendat cu 200 de lei.

„Și dacă o să fiu condamnat, vreau să știu pentru ce. Simt un sentiment profund de nedreptate. Sunt total nevinovat”
, a declarat liderul PSD, potrivit Știrile Kanal D.

Afară, oamenii continuau să protesteze. Zeci de oameni au scandat împotriva lui Liviu Dragnea: „Hoțule, PSD, ciuma roșie, Libertatea, Dragnea, sună ceasul de pușcărie”, au spus oamenii prezenți în fața Instanței Supreme.

Procesul a fost amânat pentru data de 20 mai, iar până la această dată, avocații celor inculpați urmează să pregătească strategia de apărare. Și la ieșirea din sala de judecată, Liviu Dragnea a plecat în ropote de aplauze, dar și în huiduieli. Acesta nu a dorit să discute cu presa.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate