Dezvăluiri cutremurătoare! Câinele care a ucis un copil de doar 9 ani a mai atacat în trecut alți 4 oameni

Un copil a fost atacat de un câine. Micuțul avea doar 9 ani și a fost ucis de animalul care mai mușcase și alți oameni în trecut.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Frankie MacRitchie, în cârstă de doar 9 ani, a fost ucis cu sălbăticie de un bulldog. Poliții spun că micuțul a fost lăsat singur cu animalul și că stăpâna acestuia era un dintre prietenele bune ale mamei. Cele două femei ieșiseră în oraș împreucă cu un amic și s-a întors acasă la orele 4 dimineața și au găsit o scenă desprinsă parcă din filmele de groază.

Stăpâna câinelui a fost arestată și ar putea fi acuzată de infracțiuni foarte grave. Mai mult, în timpul investigației s-a aflat că nu era prima dată când bulldogul ataca pe cineva, ci că mai mușase alți patru oameni în trecut, dar consecințele nu au fost niciodată atât de grave. Tocmai din acest motiv, proprietara câinelui riscă să primească o pedeapsă mult mai gravă, deținerea unui câine atât de periculos și cu astfel de antecedente fiind interzisă. 

Familia copilului ucis de câine, distrusă de durere

Toți apropaiții micuțului sunt distruți de durere. Părinții, rudele și prietenii de familie au publicat mesaje emoțioannte pe paginile lor de Facebook.

„Întreaga mea lume s-a sfărâmat într-un milion de bucăți. Sunt pierdut fără tine, băiatul meu, și nu șltiu cum o să supraviețuiesc fără tine.

Astanu ar fi trebuit să se întâmple niciodată și îmi doresc să te pot strânge în brațe pentru totdeauna. Ești toată lumea mea și acum ai plecat. Somn ușor, iubitul meu fiu, cel mai bun prieten al meu”, a scris tatăl lui.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu, declarație șocantă despre copii: „Să mai stea și Prigoană cu ei, nu vreau să mă mai stresez”

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei nu o poate uita pe Simina! A recunoscut tot ce simte pentru ea: „E o plăcere să o văd”

Citeste si: Un artist de la noi recunoaște: ”Un cunoscut preot mi-a spus că am farmece făcute”! Dezvăluirile cutremurătoare ale cântărețului îți vor da FIORI RECI pe șira spinării

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: