Liviu Guță atac-surpriză: ”Mara Bănică a vrut să mă bage la pușcărie și mi-a înscenat moartea”

Liviu Guță a atacat-o pe Mara Bănică, despre care spune că i-ar fi înscenat o acuzație de viol și chiar... moartea.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Liviu Guță vine cu un atac neașteptat la Mara Bănică, pentru unele evenimente care au avut loc cu 7 ani în urmă. Manelistul a povestit că în 2013, toate televiziunile au anunțat că ar fi murit de infarct. Cântărețul susține că a aflat cine a stat la baza acestei informații și că aceasta ar fi celebra Mara Bănică.

Liviu Puștiu: ”Mara Bănică mi-a făcut manevra cu moartea”

”Mi-a bătut fosta soție în ușă să-mi spună că am murit. O sunase maică-șa să spună. Pe bune, am murit? Când dau drumul la televizor, era Mădălin Ionescu și spunea: a fost un băiat atât de bun... Nu-mi venea să cred. În momentul ăla am luat telefonul, el suna încontinuu, erau apeluri peste apeluri, am închis și i-am dat mesaj lui Mădălin, repede: vezi că nu am murit! Mădălin ținea mereu telefonul în buzunarul de la piept. Au schimbat ei cumva cadrul și Mădălin Ionescu zice: dragii mei, chiar acum am primit mesaj, nu a murit Liviu. Mă uit după aia pe canalele de știri: breaking news, manelistul Liviu Guță a murit de infacrt, ieșind de la o sală... Pe bune, arăt eu a sală? Primeam mesaje de condoleanțe... știți ce nașpa suna?

Știu cine mi-a făcut manevra... Ulterior mi-a făcut și manevra cu Trașcă, făcătură! Mara Bănică mi-a făcut manevra, dragii mei, am aflat... Pentru că Mara Bănică era într-o gașcă cu cumătrul meu, care a botezat-o pe Maria, Tibi, Trașcă, Serghei Mizil, etc.”, a povestit Liviu Guță pe canalul său de Youtube.

Liviu Guță: ”Totul a început de la Vica Blochina”

Liviu Guță crede că totul i se trage de la Vica Blochina, care l-ar fi bârfit la Mara Bănică după o discuție pe care ar fi avut-o cu aceasta.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

”Să vă spun cum a început totul... Eram la o emisiune la Antena 2 și Vica Blochina m-a întrebat ce mașină are Tibi, cumătrul meu. Eu i-am zis că nu are nici o mașină, n-avea nici carnet pe vremea aia. Eu am fst sincer, ce trebuia să spun că are avion? Vica, ce-a făcut, s-a dus la Mara Bănică și i-a spus chestiile astea. Cp uite, că a zis că nu are mașină, nu are nu știu ce. Și vorbisem și de Mara Bănică, că și Vica, șmecheră, mi-a zis că n-o înghite deloc. Și eu i-am zis: eu n-am treabă cu Mara Bănică, e o prietenă, mai mergem la petreceri dar nu împreună că ”fura curent” la televizor, că vezi Doamne, ea ar fi fost impresara mea. Niciodată! Minte... Oricum, nu și-au făcut numărul pentru că n-au reușit.”, a mai spus Liviu Guță.

Citeste si: Vulpița, prima reacție după ce a fost filmată în timp ce îl înșela pe Viorel! "Te omoară cu bătaia..."

Citeste si: Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr., iubire la malul mării

Citeste si: Lavinia Pârva a eșuat în afaceri după ce a născut și după ce a venit pandemia de coronavirus! Soția lui Ștefan Bănică Jr a închis școala de dans și muzică pentru copii!

Liviu Guță, acuzat de viol asupra Simonei Trașcă

Manelistul susține că aceeași Mara Bănică a încercat să-l bage la pușcărie, înscenându-i un viol asupra lui Trașcă. S-a întâmplatg tot în 2013, atunci când Liviu Guță, Mara Bănică și Simona Trașcă, dar și alte vedete, au mers la Sighișoara să filmeze o emisiune. Atunci, Simona Trașcă l-a acuzat pe Liviu Guță că a intrat peste ea în cameră, beat, și a încercat s-o agreseze.

”Și dacă n-au reușit cu moartea mea, probabil au vrut să mă bage la pușcărie nevinovat, să-mi facă o manevră proastă. Dar n-au reușit pentru că procuroarea de la Sighișoara, când a fost scandalul ăla că am intrat peste Trașcă și că am vrut s-o violez... prostii, minciuni, am intrat pentru că m-a înjurat de copii... Și n-am intrat, pentru că eram ușă în ușă.

Noi am plecat pentru o emisiune, cu Serghei Mizil, cu Gică Papari... Bine, Gică Papari n-a mai apărut în filmul ăsta. Toate faptele lui Gică Papari mi l-ea dat mie, cum ar veni. (...) Mie mi-a dat neînceperea urmăririi penale pentru că oamenii și-au dat seama. Am avut pe telefon îbregistrat când zicea Trașcă: ce, am zis eu de viol, ziariștii... Știți cât a durat scandalul cu Trașcă? 15 secunde! Doar am înjurat-o și eu, a ieșit pe ușă, era cu telefonul, că trebuia să facă și ea niște bănuți la televizor. Nici măcar n-am atins-o”, a mai spus Liviu Guță.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Mara Bănică, mesaj uluitor la 40 de zile de la moartea lui Costin Mărculescu ”Să ne ții locuri lângă tine”

Mara Bănică trăiește coșmarul COVID-19, după infectarea Vulpiței! ”Popor de șmecheri, de bombardieri, ne meritam soarta”

Cele mai delicioase gogoși din lume. Rețeta bulgărească este exceptionala. Care este ingredientul secret

Andreea Bănică, detalii incredibile despre viața intimă! „Eu zic să încercați…”

Bat clopote de nuntă în televiziune! Mara Bănică, cerută de soție cu un inel de milioane

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies