Liviu Vârciu, din nou pe mâinile medicilor: „Mâine mă duc să-mi ia sânge”

Vedeta se confruntă de circa o săptămână cu o răceală puternică care îi dă mari bătăi de cap.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Liviu Vârciu traversează o perioadă destul de delicată în ceea ce privește starea de sănătate. A ajuns de mai multe ori la spital din cauza unei răceli destul de supărătoare, despre care a crezut în primă fază că este COVID-19. Testele au infirmat acest lucru, dar acest lucru nu a schimbat cu nimic simptomele extrem de supărătoare cu care se confruntă.

Prezentatorul TV a urmat cu sfințenie o schemă de tratament prescrisă de medicul curant și a mers periodic la controale. De altfel, vedeta a sărbătorit Ziua Națională a României la o unitate medicală, căci a fost nevoit să facă un RMN. 

„La mulți ani România, la mulți ani români! Ia uitați medicii! Ei muncesc și astăzi(...) Aia e, am venit să îmi fac și un RMN. Ceva, ceva trebuie să am. Hai la mulți ani!",  a explicat Liviu Vârciu pe Instagram.

Problemele lui de sănătate au început în urmă cu circa o săptămâni, iar după multe programări la doctor, analize și medicamente, răceala sa începe să se lase ușor, ușor învinsă. Iată ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Liviu Vârciu! 

Citeste si: Horia Moculescu este conectat la un aparat de oxigen. Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a compozitorului- bzi.ro

Liviu Vârciu

Liviu Vârciu

[Sursa foto: Instagram]

Liviu Vârciu: „Mă simt mult mai bine. Mâine mă duc să-mi iau sânge” 

Chiar dacă starea lui de sănătate s-a ameliorat, prezentatorul TV se plânge pe rețelele de socializare că programările la medic încă nu s-au terminat. Acesta continuă să meargă pentru analize de rutină, pentru a se asigura că totul este în regulă și că nu are și alte probleme ascunse în urma răcelii puternice.

Citeste si: Starea de sănătate a lui Liviu Vârciu nu se îmbunătățește! Vedeta a făcut anunțul: „Toate pastilele sunt în mine și nu înțeleg”

De asemenea, Liviu Vârciu, în stilul său caracteristic, a făcut și puțin haz de necaz de cât de mult a stat închis în casă și nu a uitat să-i avertizeze pe toți următorii săi le ce se expun atunci când nu au grijă de sănătatea lor. 

Citeste si: Liviu Vârciu a ajuns la spital, de Ziua României! Cum se simte prezentatorul tv: „Ceva trebuie să am”

„Mă simt mult mai bine, sunt mult mai bine. Am efect pe voce (n.r. vorbește mai mult pe nas), mâine mă duc să-mi ia sânge, să mi-l ia pe al meu și să-mi pună unul bun. Am stat în casă prea mult, a trecut iarna, a nins, a plouat, au crescut copiii, nu se poate așa ceva. Aveți grijă de voi și nu ieșiți cu capul ud, că uitați ce se întâmplă! Hai, să aveți o duminică frumoasă!”, a spus Liviu Vârciu  pe rețelele de socializare. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies