Liviu Vârciu, din nou tătic? ”Ne-ar plăcea să fie băiețel”

Liviu Vârciu va fi din nou tătic. Uite ce a spus Anda Călin despre posibila sarcină.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Liviu Vârciu are doar motive de bucurie în viața lui! Anda Călin se pregătește să devină mămică pentru a doua oară, iar de data aceasta își dorește foarte mult să fie băiețel! Evident, nici Liviu Vârciu nu se dă la o parte când vine vorba de copii, astfel că și el își dorește foarte mult cel de-al treilea copil!

  ”Ne dorim extrem de mult un al doilea copil. Ne-ar plăcea să fie băiețel. Liviu își dorește nespus de tare un băiat. Lucrăm la acest lucru, dar când vrea Dumnezeu o să se întâmple”, a declarat Anda Călin pentru Cancan.

  Citeste si: Nea Marin, aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată! Uite-l ferchezuit şi în costum! Star-ul tv arată impecabil! VIDEO EXCLUSIV

  Citeste si: Drama secretă a Ioanei Tufaru! Uite ce problemă gravă de sănătate are iubitul ei! "Urla de durere" EXCLUSIV!

  Citeste si: Simina, atac dur la Bogdan Mocanu imediat ce a plecat de la Puterea dragostei ! ”Nu o place pe Anamaria! E doar la nivel declarativ!”

  Liviu Vârciu și Anda Călin s-au împăcat

  Anda Călin a vorbit despre despărţirea şi împăcarea cu Liviu Vârciu, cu care are şi o fetiţă. Întrebată despre relaţia ei cu Liviu Vârciu, Anda Călin a fost deschisă şi a dezvăluit şi de ce s-au certat acum câteva luni: din nimicuri.

  "Nu trebuie să demonstrăm nimic nimănui. Noi ne trăim viaţa în linişte. Ne-am certat din nimic. Adică mai multe nimicuri adunate. Nu mi-am pierdut încrederea în el. Nu asta a fost problema la noi", a răspuns, pe Instagram, Anda Călin.

   

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate