Drama secretă a Ioanei Tufaru! Uite ce problemă gravă de sănătate are iubitul ei! "Urla de durere" EXCLUSIV!

Ioana Tufaru, drama ei secretă! Vezi ce problemă de sănătate are iubitul fiicei Andei Călugăreanu!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Ioana Tufaru, viitorul ei soţ şi micuţul Luca au petrecut doua saptamani la mare, în vacanţă. Au ales staţiunea Costineşti, una dintre preferatele tinerilor şi au profitat la maximum de fiecare zi însorită.

Citeste si: Ioana Tufaru, şedinţă foto de infarct în mare! Uite cum a pozat-o soţul ei după ce a slăbit 70 de kilograme! Ai vreun mesaj pentru ea? FOTO EXCLUSIV!

"Ne place enorm aici, la Costineşti, unde sunt mulţi tineri şi atmosfera este frumoasă. Luca adoră să facă tot felul de forme în nisip şi să se bălăcească la malul mării. Vă daţi seama că noi mai mult de dragul lui venim pe litoral, pentru că nu vrem să fie privat de nicio bucurie a copilăriei. Noi suntem fericiţi şi ne distrăm prin ochii lui, când vedem cât de mult îi place la mare", a declarat Ioana în urmă cu o săptămână.

fara descriere

Ei bine, nu puţini au fost aceia care au jignit-o pe Ioana şi i-au reproşat că are o viaţă de huzur, fără nicio problemă, deşi nu munceşte. Fiica Andei Călugăreanu a explicat de mai multe ori că are totuşi o colaborare cu Teatrul Evreiesc şi că este extrem de implicată în acest proiect, dar declaraţiile ei parcă au trecut neobservate.

Ioana Tufaru, drama ei secretă! "Ionuţ este într-un concediu medical prelungit"

Mai mult decât atât, aceasta a ţinut să precizeze că nu are o viaţă lipsită de griji, cum susţin mulţi, Ionuţ având, de aproape un an, o problemă gravă de sănătate.

fara descriere

"Din păcate Ionuţ este într-un concediu medical prelungit după ce a ridicat un sac extrem de greu la muncă. Are probleme grave la coloană şi momentan stă acasă cu Luca. Săracul, el este un om energic, muncitor şi se plânge constant că se plictiseşte acasă. Nu are însă încotro, mai trebuie să stea liniştit o perioadă şi să-şi facă tratamentul pentru că altfel ajunge la operaţie. Ţin minte că urla de durere când a venit acasă în ziua respectivă, după ce a cărat. Nu ştiam ce să-i mai fac! Ne-am dus imediat la medic şi i-a dat concediu medical", a declarat Ioana pentru WOWbiz.ro

Citeste si: Toţi spun că Ioana Tufaru e săracă, dar uite cât stă la mare cu familia! Asta da, bombă! Puţini îşi permit să se relaxeze atât pe litoral! FOTO EXCLUSIV!

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate