Liviu Vârciu și Anda Călin, părinți pentru a doua oară? Anunțul făcut de artist

Liviu Vârciu și Anda Călin se pregătesc să devină părinți din nou.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

 Liviu Vârciu, tată pentru a treia oară? Anunțul făcut de artist


In articol:

Liviu Vârciu și Anda Călin par mai fericiți ca niciodată și, la aproape un an de la împăcare, vor să devină din nou părinți. Chiar el a recunoscut că el și mama fiicei lor mai vor un copil. Cei doi tineri mai au o fetiță împreună, iar el are o fată adolescentă dinbtr-o relație anterioară.

„Nu mă opresc, noi încercăm în continuare. Când o fi, o fi, eu şi fata mea (Anda Călin, n.r.) nu ne protejăm, nu nimic.”, a declarat Liviu Vârciu.

Citeste si: Maria Buză a fost la un pas de moarte din cauza unui teribil accident de circulaţie! Actriţa de la show-ul din Asia a supravieţuit miraculos după ce maşina sa a fost aruncată în parapeţi de un autocar!

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei și-a ieșit din minți când a aflat că Turcu o înșală și le-a transmis un mesaj admiratoarelor iubitului ei: „Luați-l și pupați-l unde vreți voi!”

 Liviu Vârciu, tată pentru a treia oară? Anunțul făcut de artist

Dovada supremă de iubire! Ce a făcut Anda Călin pentru Liviu Vârciu

Anda Călin și-a vândut apartamentul cu aproximativ 100.000 de euro, iar banii i-a dat lui Liviu Vârciu, pentru ca el să scape de datorii.

„Anda şi-a vândut casa ca să nu mai aibă unde să plece, tu crezi că eu sunt nebun la cap?! Nu, glumesc, ea ştie că glumesc… Mă ajută, doar nu o ajut numai eu! Trebuie să fim împreună toţi. A făcut un gest mare, mi-a demonstrat dragostea ei mai mult decât că mi-a dăruit un copil superb. A făcut treaba asta pentru că a văzut că eram disperat şi că eram terminat. Mi-era ruşine de toţi prietenii mei pe care i-am băgat în filmul ăsta şi nu aveam cum să-i plătesc, nu mai aveam variantă”, a declarat Liviu Vârciu într-o emisiune de televiziune, în urmă cu câteva luni.

Liviu Vârciu și Anda Călin au împreună o fetiță. După o relație cu năbădăi, cei doi tineri s-au despărțit pentru o perioadă, însă apoi au revenit la sentimente mai bune și acum sunt iar împreună și fericiți.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate