liviu vârciu, artist, emisiune, moment emoționant, fan

Liviu Vârciu și fanul acestuia

Vedete

Liviu Vârciu, surpriză emoționantă din partea unui fan! A avut lacrimi în ochi când a aflat cine e băiatul: „A venit cu un buchet de flori la mine”

Liviu Vârciu, în lacrimi la televizor. Iată ce l-a făcut pe prezentator să plângă!

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori. Acesta a devenit cunoscut după ce a făcut parte din trupa LA, artistul a cucerit publicul datorită carismei sale. În ultimii ani, vedeta a apărut în emisiunea lui Nea Marin cu care are o prietenie aparte și pentru care are un foarte mare respect.

Gestul emoționant pe care un fan l-a făcut pentru Liviu Vârciu

În episodul de aseară, al unei celebre emisiuni, Liviu Vârciu a fost emoționat în fața camerelor de filmat.

După o perioadă în care artistul a muncit cot la cot cu alte vedete, în urma unei ploi, aceștia au fost nevoiți să se adăpostească.

Citește și: Ce au pățit Anda Călin și Liviu Vârciu, după ce au angajat bonă pentru copii. Nu se așteptau la una ca asta: "Trebuie să stau eu cu ei acum"

Romică Țociu, Doinița Oancea și Paula Chirilă au pregătit mâncare la ceaun pentru câteva familii nevoiașe.

După terminarea mâncării, vedetele s-au așezat la masa. La scurt timp, un fan al lui Liviu Vârciu a venit alături de mama sa pe ploaie pentru a-i aduce prezentatorului un buchet de flori. Gestul l-a impresionat până la lacrimi atât pe Liviu, cât și pe colegele sale Paula Chirilă și Doinița Oancea.

„Ne-am pus la masă și mi-a făcut o surpriză un puști. A venit cu un buchet de flori la mine. Mi s-au umplut ochii de lacrimi, am zis că nu se poate așa ceva”, a mărturisit artistul.

După ce puștiul i-a dăruit buchetul de flori, prezentatorul a ținut să i-l ofere la rândul lui mamei băiatului spunând că a dat naștere unui băiat foarte curajos și foarte educat.

liviu vârciu, artist, emisiune, moment emoționant, fan

Prezentatorul și puștiul ce i-a făcut surpriza

[Sursa foto: Captură video]

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

Liviu Vârciu are probleme de sănătate

Actorul este de obicei o persoană veselă, care apare în fața celor care îl apreciază cu zâmbetul pe buze. De această dată, vedeta a postat un videoclip pe rețelele de socializare în care declara că are câteva problem de sănătate. Artistul a vorbit despre faptul că de câteva zile se confruntă cu o răceală severă și profitând de această ocazie prezentatorul și-a îndemnat urmăritorii să aibă grijă de ei în această perioadă.

„Deci, am răcit. Mi-am făcut testul de covid, nu este covid, dar vă dau cuvântul meu de onoare că răceala asta mea îi zice la covid puturosule! M-a rupt, poate e supărată răceala. Ce a zis: a, covidul? stai așa un pic… De două zile sunt praf. Așa că, aveți grijă de voi să vă luați vitaminele și toate cele, ca bătrânii, să aveți grijă de voi. Eu stau cu mască în casă să nu răcesc lumea, știți? Răceala e mai rea acum decât Covidul, nici nu știi ce să mai faci”, a transmis vedeta pe rețelele de socializare.