Localnicii din Cluj sunt oripilați! Un tânăr de 19 ani a violat și ucis o femeie de 90 de ani, dintr-un motiv neștiut de nimeni

Localnicii din Cluj sunt oripilați după ce au auzit că o femeie de 90 de ani a fost violată și apoi ucisă de un tânăr de 19 ani.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Un tânăr de 19 ani din Muscel, Cluj, se află în arestul poliției pentru 24 de ore sub acuzația de viol consumat, omor consumat, furt şi tâlhărie.

Citeste si: Accident mortal în Reșița. Un bătrân care mergea pe stradă a fost spulberat de o mașină

Citeste si: Adelina Pestrițu a recunoscut că este geloasă în relația cu Virgil Șteblea: „Dacă vorbim despre alte femei în apropierea soțului meu...”

Citeste si: Beyonce de România, fosta iubită a lui Nicolae Guță, rămasă fără un dinte! A vrut să țină totul ascuns, dar s-a văzut: „Unde îţi este dintele stâng?"

Localnicii din Cluj sunt oripilați! Un tânăr de 19 ani a violat și ucis o femeie de 90 de ani, dintr-un motiv absolut șocant  

Sursele judiciare au declarat că tânărul o ajuta pe bătrână la diverse treburi gospodărești, ţinând cont de vârsta sa înaintată, şi ar fi avut, se pare, un conflict cu femeia de 90 de ani. 

Cei care s-au sesizat de urgență au fost vecinii, care au intrat la bănuieli după ce au văzut  de dimineaţă fereastra larg deschisă iar hornul nu fumega.  

Vecina îngrijorată l-a chemat chiar pe agresor să verifice dacă totul este în regulă. 

fara descriere

„L-am chemat chiar pe agresor să vadă să se uite dacă n-a păţit nimic, a zis că nu i-a răspus la uşă, dar a văzut-o pe uşă că stă pe scaun. N-am avut linişte şi l-am sunat pe nepotul ei care a chemat poliţia, că el s-a gândit că ar fi fost omorâtă.”, a spus vecina femeii de 90 de ani. 

Când au ajuns la fața locului, polițiștii s-au îngrozit de ce au putut să vadă. 

„Victima prezenta urme de violenţă pe corp şi aşa a fost declanşată ancheta care a dus la identificarea autorului, acesta fiind audiat, joi, mai multe ore. Din primele informaţii rezultă că femeia ar fi fost strangulată”, au spus sursele citate.

Rudele agresorului sunt oripilate și nu înțeleg cum băiatul a putut recurge la un asemenea gest. 

„Mi-e nepot, nu ştiu de ce a făcut asta, de fiecara dată îi spuneam să se liniştească şi să fie cuminte, am înţeles că a intrat la femeia acesta şi a violat-o şi a omorât-o, nu m-am aşteptat niciodată să facă aşa ceva. Nu am apucat să vorbesc nimic cu el că l-a luat poliţia.”, a declarat bunica băiatului de 19 nai. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate