Un polițist din Prahova și-a șocat colegii! I-a trimis poze indecente unei prostituate cercetate într-un dosar de proxenetism, în schimbul unor favoruri

Un polițist din Prahova și-a șocat colegii de muncă după ce s-a aflat că vorbea cu o prostituată care era cercetată într-un dosar de proxenetism.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

In articol:

Colegii lui au aflat ce face polițistul după ce femeia l-a reclamat că i-a cerut să întreţină relaţii sexuale.

Citeste si: Șoc! Ce s-a întâmplat în urmă cu trei zile! Roxana a sunat-o de la Puterea dragostei la ieșirea din casă. "Mi-a spus că nu o mai interesează Bogdan, și am crezut-o”

Citeste si: Incredibil ce a putut să facă tatăl Denisei Răducu la mormânt! Bărbatul a muncit zi și noapte pentru a termina ”lucrarea”

Citeste si: Adevărul despre sarcina Biancăi Drăgușanu! Ce se întâmplă chiar în aceste momente între celebra blondă și iubitul ei, Alex Bodi! EXCLUSIV

Un polițist din Prahova și-a șocat colegii! I-a trimis poze indecente unei prostituate cercetate într-un dosar de proxenetism, în schimbul unor favoruri

Poliţistul şi prostituata cercetată într-un dosar instrumentat de DIICOT „au ţinut legătura prin WhatsApp, iar poliţistul i-ar fi trimis imagini în timp ce se masturba, precum şi mesaje în care îi solicită să întreţină relaţii sexuale”, conform surselor judiciare.

În schimbul acestui favor, poliţistul i-ar fi promis femeii că o va chema mai rar la poliţie, unde trebuia să se prezinte de trei ori pe săptămână pentru a semna „ondica” de control judiciar, conform ziarulincomod.ro.

Potrivit Poliției Prahova, conducerea Inspectoratului a dispus, joi, prin Biroul Control Intern, „demararea unor verificări în vederea stabilirii situației de fapt și, în funcție de aspectele constatate, luarea măsurilor legale care se impun”. În plus, se va verifica și dacă polițistul în cauză este cel care o supraveghea pe tânără. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate