Loredana Chircu, medicul găsit mort într-o clinică din Constanța, nu s-ar fi sinucis, susține mama acesteia! Femeia îl acuză pe ginere: „Au furat trupul și l-au dus la București”

Detalii șocante ies la iveală în cazul doctoriței găsite moarte. Mama spune că aceasta nu s-a sinucis. Iată cu ce dovezi vine!

Loredana Chircu
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Ies la iveală noi detalii în cazul doctorului Loredana Chircu, găsită fără suflare la o clinică din Constanța. Oamenii legii care au anchetat cazul spun că toate probele duc spre sinucidere, dar mama fetei crede cu totul altceva.

Femeia își acuză propriul ginere că vrea să o incinereze pentru a scăpa de anumite dovezi! Mai mult, aceasta spune că fiica ei încasa bătăi de la ginere. 

Mama Loredanei
Mama Loredanei Chircu [Sursa foto: Captură ]

Mama Loredanei Chircu: „Inima mea îmi spune că ea a fost maltratată”

Mama doctiriței face afirmații șocante. Aceasta îl acuză pe soțul fiicei sale că ar fi supus-o la tratamente greu de imaginat. 

„Inima mea îmi spune că ea a fost maltratată, a fost bătută. Ea nu mi-a spus, în schimb mi-a spus fiica minoră, nepoțica, în 2019, că ”pe mami a bătut-o”. Și mi-a confirmat și o fostă vecină”, a declarat Mărioara Paizan, mama Loredanei Chircu. 

Cât despre așa-zisa dorință a Loredanei de incinerare, mama ei refuză să creadă. Avocata familiei spune că există un contract de concesiune pentru un loc de veci, precum și unul de servicii funerare, semnate de femeie chiar înainte de căsătorie, iar mama ei era cea care ar fi trebui să se

ocupe de înmormânatare. Acestea sunt semnale clare, spune Mărioara Paizan, că fiica ei nu voia să fie incinerată, cum susține ginerele.

Citeste si: Un bărbat din Vaslui a fost găsit fără suflare în propria casă

Citeste si: Andreea Marin, despre mariajul cu Ștefan Bănică Jr.: „Nu exista nicio atracție pentru mine”- bzi.ro

„Am înregistrat pe rolul Judecătoriei Constanța o acțiune, o ordonanță prezidențială prin care solicităm sistarea incinerării și, de asemenea, o acțiune de fond prin care solicităm obligarea pârâtului la respectarea voinței defunctei, Loredana Chircu, în sensul de a fi înhumată creștinește. 

Trupul neînsuflețit al doamnei doctor era depus la o casă mortuară. Înțeleg că soțul a încheiat contract cu o altă casă mortuară, efectiv au furat trupul și l-au dus la București”, a explicat Georgeta Ibraimov, avocata doctoriței. 

Loredana Chircu
Loredana Chircu [Sursa foto: Captură ]

Cum se apără soțul Loredanei Chircu de acuzațiile soacrei

Alexandru Chircu, soțul doctoriței găsite fără semne vitale în clinica din Constanța, susține că locul de veci nu a fost cumpărat pentru soția sa, ci pentru tatăl acesteia. Cât despre dorința de a fi incinerată, bărbatul spune că el a trăit în ultimul deceniu cu Loredana și știe mai bine decât mama ei ce-și dorea aceasta. 

„Locul de veci a fost cumpărat pentru tatăl Loredanei. Tatăl Loredanei a murit acum 9 ani. Loredana a trăit cu mine în ultimii 10 ani, nu cu mama ei. Iar eu decid, pe baza a ceea ce eu și Loredana am discutat. Am luat această decizie pe baza dorinței Loredanei, a declarat Alexandru Chircu, soțul femeii decedate. 

Nici soțul acesteia nu crede în varianta sinuciderii, ci este de părere că a fost un accident. 

Citeste si: Noi detalii în cazul Sabinei Mircea, femeia incendiată pe un câmp din Ghimpați. Declarațiile șocante ale criminalilor

„Este un accident sau o interacțiune între două medicamente pe care, pur și simplu, a scăpat-o. Medicii sunt și ei oameni, mai greșesc și ei. Și din păcate, greșeala aceasta a fost pe pielea ei”, a mai spus soțul acesteia. 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

O mamă a cinci copii, găsită moartă într-un lac din parc! Ipoteza șocantă a anchetatorilor

Mamă a doi copii și directoare de grădiniță și-a pus capăt zilelor într-un mod șocant. Dana a lăsat un bilet de adio pentru soț

O tânără din Constanța susține că medicul stomatolog a mutilat-o pe viață. A rămas cu gura paralizată după o extracție: "Mi-am pus mâinile în cap"

Horoscop de weekend 7-9 Mai 2021: Gemenii au parte de un câștig financiar

Lovitură totală pentru Meghan Markle! De ce e acuzată soția prințului Harry

Oana Zăvoranu l-a făcut praf pe Mădălin Ionescu. Ce a spus actrița despre soția sa: ”L-a nenorocit”

Dani Oțil își face terasă în parcul Herăstrău. Activiștii de mediu au sărit în capul vedetei tv. Cum a luat autorizație 

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies