Loredana Chivu face primele declarații despre incidentul care a zguduit lumea showbiz-ului! „Trăiesc un coșmar. Nu aveam...”

Loredana Chivu face pentru prim dată declarații despre incidentul care a zguduit lumea showbiz-ului în urmă cu câteva zile. Blondina este absolut distrusă.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Loredana Chivu face primele declarații după incidentul care a zguduit lumea showbiz-ului! „Trăiesc un coșmar. Nu aveam...”


In articol:

Loredana Chivu face primele declarații după ce o femeie geloasă i-a incendiat bolidul de lux. Blondina susține că a trăit un șoc în momentul în care a aflat că i-a fost distrusă mașina și spune că nu își poate reveni nici acum. 

Showbiz-ul a fost zguduit în urmă cu câteva zile de o veste absolut șocantă. Mașina de lux a Loredanei Chivu a fost incendiată de o femeie care a vrut să se răzbune pe amanta soțului ei, dar, aparent, a dat foc mașinii greșite. După cele întâmplate, Loredana este decisă să meargă până în pânzele albe pentru a face dreptate și își dorește ca femeia care a făcut un asemenea act și care a luat întreaga vină asupra ei, deși se pare că în spatele incidentului se află un bărbat, să plătească scump pentru asta.

Loredana Chivu a vorbit pentru prima dată despre incidentul șocant

Blondina a declarat în urmă cu puțin timp, la un post de televiziune, că atât ea, cât și întreaga ei familie, nu își pot reveni din șocul trăi și nu pot să creadă nici în momentul de față că o persoană este capabilă să recurgă la un asemenea gest din gelozie. 

„Am fost foarte șocată să îmi văd mașina în flăcări. Eu, fratele meu și mama mea am trăit un coșmar și această femeie trebuie să plătească în fața legii. Toate probele au condus spre ea. Individa care a făcut acest lucru este arestată la domiciliu și, în continuare, urmează o anchetă la procuratură privind faptele grave pe care le-a săvârșit. Nici măcar nu o cunoșteam.

Loredana Chivu face primele declarații după incidentul care a zguduit lumea showbiz-ului! „Trăiesc un coșmar. Nu aveam...”

Citeste si: Veronica Stegaru, de la ajutor social de la stat, la mii de euro! Melodiile de pe Youtube au îmbogățit-o pe Vulpița

Citeste si: Doliu in politica! A murit la numai 29 de ani: "Ne-am rugat, am sperat sa te insanatosesti!"

Citeste si: Așteptarea a luat sfârșit! Viorel Cataramă a aflat rezultatul testului pentru COVID-19. A reușit sau nu să se infecteze?

Loredana Chivu face primele declarații după incidentul care a zguduit lumea showbiz-ului! „Trăiesc un coșmar. Nu aveam...”

Nu aveam niciun fel de implicare. Mi se pare că trăiesc un coșmar. Nu îmi vine să cred nici acum că mi s-a întâmplat asta. Sper din suflet să plătească pentru tot ce a făcut. O să treacă toate și o să se așeze lucrurile.”, a spus Loredana Chivu pentru Antena Stars.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate