Vedete

Loredana Chivu si iubitul ei au botezat un baietel! Imagini exclusive cu nasa si nasul! VIDEO

Zilele trecute, Loredana Chivu si iubitul ei au botezat un baietel, la Constanta. Cei doi au atras toate privirile la petrecere.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G.


Loredana Chivu si iubitul ei au botezat un baietel! Imagini exclusive cu nasa si nasul! VIDEO

icon photo

Relatia dintre Loredana Chivu si Mihai pare din ce in ce mai serioasa. Cei doi se inteleg mai bine ca niciodata, se pare, si, mai mult, au planuri serioase de viitor, impreuna, iar familiile le sunt alaturi. In urma cu cateva zile, Loredana Chivu si iubitul ei, Mihai, au botezat un baietel, impreuna.

La biserica, Loredana a fost extrem de emotionata cand preotul a inceput slujba de crestinare. Blondina adora copiii si isi doreste de mult timp sa devina mamica. Dupa slujba, nasa si nasul, impreuna cu finutul lor, Mihaita, dar si cu familia si invitatii au plecat spre restaurantul la care avea loc petrecerea. Lore si Mihai au fost in centrul atentiei, pe parcursul intregii seri, cei doi fiind admirati si complimentati: “Mihaita are 4 luni si jumatate si este baietelul unui var de-al iubitului meu. Botezul a avut loc la Constanta, am fost nasi impreuna. Suntem topiti dupa finutul nostru”, ne-a declarat Loredana Chivu.

Imediat dupa ce Loredana Chivu si iubitul ei au botezat un baietel, la Constanta, cei doi s-au intors in Capitala. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune