Loredana Chivu tună și fulgeră după ce au apărut imagini necenzurate cu ea punându-și o bijuterie în zona intimă: „Am și eu familie, am frate, am mamă”

Loredana Chivu a fost protagonista unui moment halucinant. Alături de o echipă de televiziune, fosta asistentă TV a mers la un salon cunoscut din Capitală pentru o intervenție inedită și s-a lăsat filmată complet goală.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

loredana chivu

Loredana Chivu, care este cunoscută pentru aparițiile sale și pentru filmulețele provocatoare pe care le postează în mediul online, a reușit să își șocheze fanii atunci când s-a prezentat la un salon din Capitală pentru a-și pune un piercing în zona intimă. Extrem de încântată, ea s-a lăsat filmată în timpul acestui moment intim și, imediat după intervenție și-a sunat o prietenă, pentru a se lăuda cu isprava sa.

Citeste si: O româncă a murit într-un tragic accident de muncă la Oktoberfest. Întregul moment s-a petrecut sub privirile îngrozite ale mai multor oameni

loredana chivu goala

Loredana Chivu tună și fulgeră

Loredana amenință că va da în judecată televiziunea pentru care a realizat un reality show și pentru care s-a lăsat filmată complet goală.

„Această filmare care a apărut de câteva zile este de acum șase ani și este făcută în cadrul emisiunii „Asistentele”, un reality show în care eu și Ana Maria Mocanu ne filmam viața de zi cu zi. Nu mi-am dat niciodată acordul să apar în nicio ipostază și în nicio emisiune. Nu știu cine a dat aceste imagini, mi se pare foarte ciudat ca, după șase ani, să apară imaginile brute. Nu erau filmate nici cu telefonul, nici cu nimic altceva, erau filmate cu camera pe care au trimis-o cei de la televiziunea cu care lucram atunci.

Erau filmate chiar de producătoarea emisiunii pentru că nu voiam să mă filmeze un bărbat. Bineînțeles c-o să iau măsuri. Am vorbit cu avocatul meu, am luat legătura și cu cei cu care am lucrat atunci și încerc să rezolv situația pentru că e imposibil să apară după șase ani un asemenea lucru. Am și eu familie, am frate, am mamă, am rude și nu mi se pare normal să mă trezesc că apar așa pe internet. Asta este, lumea e rea”, a declarat Loredana Chivu pentru Cancan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate