Lovitură de teatru în cazul filipinezei lui Mutu! Femeia care a recrutat-o pe bona o desfiinţează! Declaraţii halucinante făcute de managerul agenţiei

Scandalul izbucnit zilele trecute între Adrian Mutu şi Tibi, presupusul iubit al bonei filipineze, a luat o întorsătură incredibilă, întrucât femeia care a recrutat-o pe tânără a desfiinţat-o.

Distribuie pe:

Autor: T.S.


Dacă în ediţia de aseară a emisiunii WOWbiz, bona filipineză a făcut acuzaţii halucinante la adresa fotbalistului, acum a venit rândul acesteia să fie pusă la punct. Mai exact, managerul agenţiei care s-a ocupat de recrutarea ei a vorbit despre comportamentul acesteia.


”A ajuns în casa lui Adrian Mutu în urma unui interviu, a avut o săptămână de probă, toate lucrurile mergeau ok, însă într-o duminică m-a sunat Adrian şi mi-a spus că are ceva probleme cu Kitz. În ziua de marţi am ajuns în casa angajatorului şi am ajuns la concluzia că relaţia dintre ei nu poate continua. A încetat contractul şi asta a fost. Am constatat că problemele despre care se plângea angajatorul erau reale şi am încheiat contractul. Mi s-a spus că a luat nişte mâncare, despre alte lucruri nu ştiu. Avem o declaraţie semnată de Kids, pe care Adrian o va depune la poliţie. Prin această declaraţie ea îşi asumă tot ceea ce a făcut, adică lucrurile de care era acuzată. E scrisă de ea, semnată de ea, era tristă, dar calmă. Şi-a dat seama de greşeala pe care a făcut-o. Eram eu, mama soţiei lui Adrian Mutu, el şi soţia lui.  Am discutat cu toţii, am vorbit şi cu liderul comunităţii. Ba chiar Adrian a fost de acord să-i mai acorde o şansă, însă liderul comunităţii, însă el a fost de părere că relaţia trebuie să înceteze. Eu am făcut această declaraţie pentru că am considerat că este necesară. Ea a spus că a luat nişte pungi cu mâncare, însă felul în care a făcut-o i-a determinat pe angajatori să intre la bănuieli. Nu a fost obligată de nimeni să scrie acea declaraţie. Nu am discutat despre acest Tiberiu, însă angajatorul mi-a spus că bona i-a arătat un mesaj de la un bărbat în care o chema pe bonă undeva. Este adevărat că i se permitea să ia mâncare, însă ea a acţionat greşit. Ea a scos mâncarea din casă şi apoi a plecat cu ea.”, a marturisit managerul agentiei care a recrutat-o pe Kitz.


De cealaltă parte, însă, bona filipineză neagă acuzaţiile care i se aduc: ”M-a obligat să semnez hârtia respectivă. Era deja redacată, eu doar am semnat-o. Am scris că am luat mâncare şi băutură, dar ei ştiau acest lucru. Mi-au spus că dacă gătesc ceva, pot să iau. Eu n-am citit declaraţia respectivă. M-a pus să scriu de mână şi am scris. Abia la câteva zile mi-am dat seama că mi-am asumat tot.Mi-am adus bagajele în faţa lor şi le-am spus să verifice. Mi-au zis că nu e nevoie, dar eu mi-am desfăcut bagajele şi le-am arătat că nu am furat nimic.”, a mărturisit Kitz.  

”Oana a spus în reportaj că a primit un mesaj să vină nu ştiu unde. A făcut poze la mesajul ăsta, din 23. Şi încă o chestie să mai lămuresc. Am scos cazier astăzi. Uitaţi, nu am antecedente.”, a spus Tibi în direct, la WOwbiz, supărat că Mutu a scris pe contul lui de socializare că un recidivist a obligat-o pe bonă să fure.

Mădălin Pribu, însă, susţine că declaraţia semnată de bonă n-are nicio valoare: ”Dacă actul n-a fost scris în limba ei, n-are nicio valoare juridică. Despre asta vorbim. Nu are nicio valoare în justiţie, întrucât nu e în limba ei maternă. Nu e semnată în faţa unui jurist, să fie sigur că tu înţelegi ce scrii.”, a spus el în direct.

De asemenea, în urma informaţiilor apărute în presă, Sandra Mutu, soţia fotbalistului, a ieşit să vorbească despre acest subiect, iar reacţia ei este furibundă. "Această femeie ne-a dat bătăi de cap încă de la început, mai exact din prima duminică liberă pe care a avut-o, a venit acasă în jurul orei 2 noaptea mirosind a alcool. Am crezut că e doar o întâmplare şi că nu se va mai repetă. A două duminică s-a întâmplat la fel, de dată asta ajungând acasă în jur de 1 noaptea, invocând fel de fel de motive, cum că nu ar fi găsit taxi la timp s.m.d. Mai apoi am prins-o că a luat nişte bani pe care îi găsise în living, probabil crezând că nu ne vom da seama, însă nu a fost aşa şi când am întrebat de respectivii bani, i-a scos din buzunarul din spate de la pantaloni, ceea ce nu avea voie să facă,nu se poate servi cu bani care îi găseşte după bunul sau plac. Nu e vorba de suma, ci de principiu în sine, asta e furt! Pentru mine a fost extrem de deranjant şi faptul că principala ei preocupare era telefonul, orice făcea, făcea în grabaca mai apoi să se retragă în camera ei vorbind cu fel de fel de bărbaţi... Aici cu siguranţă a fost greşeală mea, probabil că am fost prea prietenoasă şi această a profitat de acest lucru. Ne-a pus capac faptul că a rugat-o pe mama mea să meargă să îi deschidă poartă şi când a părăsit curtea avea doar o gentuţă mică pe umăr, că mai apoi să o surprindem de pe geam că pleacă cu 2 plase foarte mari pe care le pitise într-un gard viu din faţă casei.Între timp s-a sesizat şi portarul de la blocul de peste drum, însă Kitz se urcase deja în taxi, aşa că nu am mai apucat să văd ce a luat din casă. Eu am încercat să am o discuţie calmă cu ea,că între două persoane civilizate şi am crezut că o să recunoască ceea ce a făcut şi faptul că se vede cu cineva şi că la acel bărbat a dus plasele respective (eu având dovadă clară). Nu a fost cum mi-am închipuit, m-a privit în ochi şi m-a minţit cu neruşinare,spunând că de când lucrează pentru noi nu s-a văzut cu nimeni. Am prins-o că avea şi bagajul făcut şi am găsit şi nişte haine de firmă de-ale lui Adi la ea în dulap, probabil pregătite să le ia cu ea.  Eu cred că după toate evenimentele petrecute suntem complet îndreptăţiţi să fim supăraţi şi dezamăgiţi de femeia asta, pe care am primit-o în casa noastră şi am tratat-o exemplar, oferindu-i tot ce avea nevoie. Desigur că am luat legătură cu doamna de la agenţie,aceasta a întocmit o declaraţie cu toate cele specificate mai sus, pe care Kitz a semnat-o, deci şi-a recunoscut faptele săvârşite. Ba chiar am avut o conversaţie şi cu reprezentatul comunităţii filipineze de la ambasada, inclusiv dansul e la curent cu cele întâmplate. Am şi o înregistrare cu ea în care recunoaşte tot ceea ce a făcut şi spune că îi pare rău pentru ceea ce a făcut, însă am decis să o dăm afară, era clar că nu mai puteam continuă", a mai spus Sandra.

Kitz, însă, continuă să nege toate acuzaţiile: ”Nu am avut telefon în primele două săptămâni. Le-am cerut telefon şi internet, ca să-mi pot suna prietenii, familia. Dumnezeule, n-am luat nimic de la Adrian. Nu este adeăvrat. Nu, nu există niciun lucru inclus în declaraţie. Doar mâncare şi băutură. Nu am avut nicio intenţie rea. Ba chiar mi-au spus că pot să iau.”, a mai spus Kitz.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: