Lovitură devastatoare pentru băieții Ilenei Ciuculete, după moartea lui Cornel Galeș! Ce se întâmplă acum cu datoria de 68.000 euro?

După moartea lui Cornel Galeș, lucrurile devin mult mai complicate în legătură cu moștenirea pe care o așteptau copiii Ilenei Ciuculete.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Moartea lui Cornel Galeș complică mult situația în ceea ce privește procesul dintre el și frații Sfetcu, legat de moștenirea Ilenei Ciuculete. Cu toate că între soțul cântăreței și băieții soției sale exista o relație foarte încordată, Cristi și Mugurel au toate motivele să fie triști pentru dispariția acestuia.

fara descriere

Galeș a murit înainte ca justiția să-și spună ultimul cuvânt în ceea ce privește moștenirea. Pe fond, frații Sfetcu au reușit să anuleze actul de succesiune încheiat inițial și să obțină o decizie prin care urmau să primească câte 34.000 euro fiecare dar și 6.000 lei din drepturi de autor. Galeș a apucat să facă apel, iar procesul este în acest moment în plină desfășurare.

fara descriere

Suma de 68.000 euro provenea din vânzarea casei în care Galeș a locuit cu Ciuculete, tranzacție care s-a efectuat când interpreta încă mai trăia. Cornel a susținut la proces că nu mai dispune de acești bani, pentru că aceștia au fost cheltuiți pe tratamentele Ilenei. Practic, în acest moment, chiar dacă Cristi și Mugurel vor câștiga procesul și la apel, nu mai au pe cine să execute silit, pentru că pârâtul a murit. Singurul bun aflat pe numele lui Cornel este un apartament de 91.000 euro, însă acesta a fost cumpărat după moartea lui Ciuculete și nu a fost inclus în masa succesorială, deci frații Sfetcu nu se pot atinge de el.

Citeste si: "Băieții Ilenei Ciuculete se bucură de moartea lui Cornel Galeș" - Costin Mărculescu rupe tăcerea: "E păcat"

Citeste si: Doina Belu, despre moartea misterioasă a lui Cornel Galeș: „Tot ce se spune sunt speculații”

Citeste si: Nașa lui Cornel Galeș, dezvăluiri uluitoare despre momentul în care Viviana a văzut trupul neînsuflețit: „Era drezbăcat”

Fiica lui Galeș ar putea moșteni și datoriile tatălui său dacă acceptă succesiunea

fara descriere

Specialiștii consultați de WOWbiz.ro susțin că Mugurel și Cristi Sfetcu ar putea să se îndrepte împotriva moștenitorilor legali ai lui Cornel Galeș. Acesta a avut o fiică rezultată dintr-o relație anterioară însă nu este foarte clar până la această dată dacă aceasta are vreo pretenție la moștenire, mai ales că relația ei cu tatăl său era una inexistentă. Dacă va accepta moștenirea, ea ar putea prelua și datoriile tatălui său însă nu va putea fi executată decât dacă bunurile obținute au legătură cu moștenirea primită de Galeș de la Ileana. Iar acest lucru este aproape imposibil de demonstrat.

În aceste condiții, copiii Ilenei Ciuculete ar putea să rămână fără nici un ban, după moartea neașteptată a lui Cornel Galeș.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate