Nașa lui Cornel Galeș, dezvăluiri uluitoare despre momentul în care Viviana a văzut trupul neînsuflețit: „Era drezbăcat”

Nașa lui Cornel Galeș a oferit informații importante despre momentul în care Viviana, iubita lui Cornel Galeș, a ajuns în Spania și a recunoscut trupul.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Doina Belu a fost prima persoană care a confirmat decesul lui Cornel Galeș și a ținut legătura cu iubita lui Cornel Galeș, Viviana. 

Citeste si: Zvonuri false lansate de o publicație, despre Cornel Galeș: "Am vorbit cu Galeș aseară, era foarte obosit. E în viață, a rămas fără baterie la telefon"

Citeste si: Sfârșit cumplit pentru un bărbat de 65 de ani. O capcană pentru hoți făcută dintr-un pistol i-a adus moartea

Citeste si: Cornel Galeș a postat de 241 (!!!) de ori acest mesaj pe Facebook, înainte să moară! Ce le-a transmis băieților Ilenei Ciuculete, cu care se războia pentru avere?

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Nașa lui Cornel Galeș, dezvăluiri uluitoare despre momentul în care Viviana a văzut trupul neînsuflețit: „Era drezbăcat”

Doina Belu a spus că adevărul despre accident nu se cunoaște încă, pentru că poliția din Spania este foarte drastică. În schimb, nașa lui Cornel Galeș a oferit informații importante despre momentul în care Viviana a văzut cadavrul iubitului ei. 

„A ajuns Viviana acolo, a întâmpinat o grămadă de greutăți pentru că nu sunt căsătoriți! A ajuns la morga, l-a recunsocut, a plătit și o grămadă de bani. Era dezbrăcat. Urmează actele.”, a declarat nașa lui Cornel Galeș, în cadrul unei emisiuni tv. 

Pe lângă acest fapt, Doina Belu a mai declarat că Viviana a întâmpinat și mai multe probleme din cauza faptului că nu a avut o mașină personală cu care să se deplaseze. 

„Mașina lui și cu mașina ei erau în garaj, dar cheile au fost la el și ea nu a putut să intre să-și ia mașina. M-a sunat și mi-a zis: 'Mergem să cumpărăm îmbrăcăminte'.”, a mai declarat nașa lui Cornel Gales, în cadrul aceleiași emisiuni. 

Doina Belu a mai spus că va posta pe contul ei personal de Facebook, detalii care țin de depunerea trupului la biserică și înmormântare. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Răsturnare de situație în dosarul morții lui Răzvan Ciobanu. Laura Vicol: „Răzvan a făcut infarct înainte să intre pe acea bucată de drum”

Cornel Galeș a postat de 241 (!!!) de ori acest mesaj pe Facebook, înainte să moară! Ce le-a transmis băieților Ilenei Ciuculete, cu care se războia pentru avere?

Bijutierul care i-a personalizat microfonul lui Salam a ”ornat” o mașină cu un milion de cristale Swarovski VIDEO

Când și-a dat seama Cornel Galeș că va muri! ”Avea el superstițiile lui și s-au împlinit! A avut dreptate, i s-a arătat”

Fratele Irinei Deaconescu, probleme cu legea: tânărul are încă un dosar penal deschis pe numele lui, după ce a lăsat un bărbat fără un picior

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies