Lovitură după lovitură! A adormit plângând în seara în care fiul ei a murit. A doua zi dimineață, și-a găsit și celălalt fiu fără suflare

O femeie din Marea Britanie a primit o lovitură cruntă de la viață. Fiul ei cel mare a murit la 24 de ore distanță de fratele lui. L-a găsit dimineață fără suflare.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Rosemary Davies, o femeie din Marea Britanie, a suferit două pierderi enorme în nici 24 de ore. Fiul ei, Scott, tocmai murise și era devastată. Pentru a nu o lăsa singură, Robert, celălat fiu al ei, s-a dus la ea să o consoleze.

Rosemary și Robert au stat de vorbă până noaptea târziu, când femeia s-a dus la culcare. A adormit plângând și nu a durat mult până când a fost trezită de țipetele iubitei lui Robert. S-a dus spre camera lui și a văzut că-i curgea sânge din gură, așa că a sunat la ambulanță. Medicii au făcut tot ce le-a stat în putință să-l salveze, dar era deja prea târziu.

Citeste si: Ce tragedie! Fetiță de cinci ani, găsită moartă în pat! Ce greșeală au făcut părinții: „Ca părinte, aș fi făcut același lucru”

Citeste si: Ce-și spuneau Bianca Drăgușanu și Alex Bodi cu două zile înainte de despărțire! Mesajele pe care și le-au trimis sunt publice

Citeste si: Promo Puterea Dragostei 8 iulie. Bianca aruncă bomba: „Am fost împreună pe ascuns”. Andreea Mantea face un anunț important: „În această săptămână...”

„Am început să țip în mijlocul străzii. Nu-mi venea să cred că mi-am pierdut și celălalt fiu. Am stat de vorbă cu Robert până la două dimineața, apoi m-am dus să dorm. Am adormitplângând și m-au trezit țipetele iubitei lui. Când l-am văzut, îi curgea sânge din gură și era rece ca gheața”, a povestit femeia, conform Daily Post.

Rosemary Davies a spus că la înmormântare își dorea să sară în mormânt alături de fii ei, dar că încearcă să fie puternică, de dragul nepotului pe care Scott l-a lăsat în urmă. Ea este acum tutorele legal al unui copil de șase ani pe care îl crește cu toată dragostea și care îi mai alină din dorul de fiii pe care i-a pierdut la nici 24 de ore unul de celălalt.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate