Lovitură dură primită de Damian Drăghici, înainte de nuntă! De ce a AMÂNAT evenimentul logodnica lui

Logodnica lui Damian Drăghici a amânat nunta.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

La șase luni de când a devenit tată pentru a doua oară, artistul Damian Drăghici a primit o veste neașteptată din partea logodnicei sale.

Deși urmau să se căsătorească în curând, însă Cristina Stroe a decis să amâne nunta, dintr-un motiv neașteptat.

Tânăra în vârstă de 25 de ani nu vrea să îmbrace rochia de mireasă până ce nu va slăbi suficient de mult pentru a purta rochia pe care și-o dorește.

Citeste si: A murit miliardarul David Koch, unul dintre cei mai bogați oameni din lume!

Citeste si: Secretul lui Iancu Sterp de la Puterea Dragostei! Nu a vrut să știe lumea, dar un fost concurent l-a dat de gol!

Citeste si: Faimosul Yamato Zaharia, întâlnire bombă, la Istanbul! A fost chemat, la discuții, de un star din Turcia

Pentru că nu a reușit în aceste luni să dea jos kilogramele acumulate în timpul sarcinii, logodnica lui Drăghici l-a anunțat că nu va fi nicio nuntă până nu slăbește. În ciuda insistențelor cunoscutului artist, Cristina nu a putut fi înduplecată de el.


Damian Drăghici a devenit tată de băiețel


În luna martie, cei doi au devenit părinți. Cristina Stroe a adus pe lume un băieţel şi l-a făcut pe Damian Drăghici tată de băiat, aşa cum îşi dorea. 

„Mulţumesc, Doamne Dumnezeule!!! Sunt atât de recunoscător cum nu am fost vreodată. Mulţumesc, Cristina Stroe. Vă iubesc din toată inima“, scrie Damian Drăghici pe Facebook.

„Te iubim mult, tati. Mulţumim că exişti şi că ne iubeşti! Mulţumim Lui Dumnezeu pentru tot ce ne dăruieşte“, a răspuns Cristina, printr-un comentariu, la postarea logodnicului său.

La finalul anului trecut, artistul dezvăluia că mai are o fiică, pe Nikolina Drăghici, în vârstă de 25 de ani, dintr-o relaţie cu o grecoaică, potrivit Libertatea.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P