Lovitură la PROTV. Mai mulți angajați, confirmați pozitiv la COVID-19

ProTV a trimis printr-un comunicat de presă  că mai mulți angajați au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus.

Lovitură la PROTV. Mai mulți angajați, confirmați pozitiv la COVID-19
Autor: A.N.C.

In articol:

Lovitură la PROTV. Mai mulți angajați, confirmați pozitiv la COVID-19
Lovitură la PROTV. Mai mulți angajați, confirmați pozitiv la COVID-19

În comunicat se mai arată că testările continuă pentru cei care au intrat în contact cu angajații deja confirmați. După confirmarea primelor cazuri de coronavirus, ProTV a luat imediat măsura dezinfectării tuturor suprafețelor, a sediului și a tuturor mașinilor companiei, scrie cancan.ro.

„Întreaga echipă care a intrat în contact direct sau indirect a fost și este în continuare testată. De asemenea, au fost luate măsuri suplimentare celor deja existente în PRO TV. Întregul sediu, studiourile și mașinile companiei au fost dezinfectate imediat după aceste confirmări, adițional față de dezinfecțiile profesionale care aveau deja loc zilnic în incinta companiei din luna martie”, a transmis postul de televiziune.

O vedetă PRO TV, infectată cu coronavirus

Din motive legale, numele persoanei care s-a infectat cu coronavirus nu va fi divulgat. Postul de televiziune a transmis deja un comunicat de presă în care spunea că jurnaliștii nu au voie să divulge astfel de informații datorită legislației GDPR.

Citeste si: Doliu în lumea fotbalului! A murit John Adrian Ene, fostul portar al echipei Steaua- kanald.ro

Citeste si: Aparatul care consumă cea mai multă energie. Mulți îl folosesc zilnic, dar nu realizează că le încarcă factura la curent- stirileprotv.ro

„Jurnaliștii să se abțină de la divulgarea, comunicarea publică și/sau reproducerea, indiferent de formă, format și/sau mediu (în materiale difuzate/postate/publicate pe internet, pe rețelele de socializare, în programele serviciilor media audiovizuale, în publicațiile scrise sau online sau în oricare alte mijloace de comunicare deținute, administrate sau controlate cu orice titlu și în orice mod de dumneavoastră) a mărcii, însemnelor și/sau denumirii subscrisei și/sau a imaginii, numelui și/sau stării de sănătate a salariaților și/sau colaboratorilor subscrisei PRO TV, în legătura cu presupusa existență a unor cazuri pozitive de COVID-19 în rândul salariaților și/sau colaboratorilor subscrisei ori membrilor familiilor acestora”, se arată în comunicat.

Citeste si: Caz halucinant: Familia unui decedat cu COVID-19 a aflat că trupul persoanei a fost incinerat de o altă familie!

Citeste si: Dezvăluire șocantă a vicepremierului Raluca Turcan: „Am doi verișori care au murit de COVID-19”

Citeste si: COVID-19 ia cu asalt România. Autoritățile au raportat și astăzi un număr uriaș de cazuri noi de coronavirus

„Furnizorii de servicii media audiovizuale au obligația să respecte drepturile și libertățile fundamentale ale omului, viață privată, onoarea și reputația, precum și dreptul la propria imagine,” scrie PRO TV.

Pro TV a transmis că încă de la începutul pandemiei au fost luate măsuri pentru a proteja angajații de coronavirus.

Antena 1 a fost și ea lovită de COVID-19

Marcel Pavel a fost prima vedetă din trust care a fost diagnosticată cu noul coronavirus. Pe lista artiştilor cu probleme au urmat Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu și Alina Pușcaș și Adriana Trandafir.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Unde se poate ajunge. Românii pot fi aspru pedepsiți în pandemie

Trupurile neînsuflețite a doi tineri au fost găsite într-o valiză, la malul mării

Dezvăluire șocantă a vicepremierului Raluca Turcan: „Am doi verișori care au murit de COVID-19”

Ce presupune proiectul de plafonare a prețurilor RCA pe jumătate de an. A intrat în dezbatere publică

Buna Vestire 2023. Este mare păcat dacă faci aceste lucruri!

Soția lui Mădălin Ionescu, în culmea fericirii după ce a ieșit de la medic! Vedeta a ieșit din cabinet și a vorbit despre sarcină, iar bucuria i se poate citi pe chip

Ofertă uriașă pentru Clara Chia Marti din partea unei publicații pentru un interviu despre Shakira și Pique

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies