Lovitură pentru Clotilde Armand! Prefectul Capitalei NU declară stare de alertă în criza gunoaielor din sectorul 1

Prefectul Capitalei nu declară stare de alertă în sectorul 1. Criza gunoaielor se prelungește.

clotilde armand
Clotilde Armand, primarul sectorului 1
Autor: Radu Constantin

In articol:

Clotilde Artmand, primarul sectorului 1, primește o nouă lovitură. Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunțat că încă analizează situația legată de criza gunoaielor din sectorul 1.

El spune că momentan nu a luat o decizie în legătură cu solicitarea edilului de a declara stare de alertă.

Alin Stoica, Prefectul Capitalei: ”Nu am încă toate datele”

”Nu am luat încă o decizie. Nu am încă toate datele”, a anunțat Alin Stoica, prefectul Capitalei.

Primarul sectorului 1, Colilde Armand, a anunțat vineri că solicită declararea stării de alertă ca urmare a situației create din cauza faptului că firma de salubritate Romprest refuză să mai ridice gunoiul în sectorul 1. Prefectul Alin Stoica a afirmat vineri că o deblocare rapidă a situației ar fi ca firma de salubritate să-și îndeplinească obligațiile. El a mai precizat că legea prevede obligația administrației locale și a prestatorului să asigure continuitatea serviciilor publice, cum ar fi cel de salubitate.

Alin Stoica spune că în acest moment Instituția Prefectului analizează dacă există sau nu o amenințare directă la adresa sănătății populației și în fucție de acest lucru va declara sau nu stare de alertă la nivelul sectorului 1.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Citeste si: Clotilde Armand va depune plângere penală pentru șantaj împotriva companiei Romprest. „Vor răspunde în Justiție!”

Romprest anunță că reia colectarea gunoaielor de pe străzi

Sâmbătă, Romprest a anunțat că va relua activitatea de ridicare a gunoiului abandonat de peste o săptămână pe străzile celui mai bogat sector.

Operatorul spune că trei firme de salubritate și-au pus la dispoziție stațiile de sortare a gunoiului menajer, în limita capacității. Compania spune că în această săptămână ” diferendul financiar urmează să-și găsească o rezolvare amiabilă și instituțională”.

Citeste si: Gunoaie pe scările Primăriei Sectorului 1 în semn de protest! Cetățenii, sătui de conflictul dintre Clotilde Armand și firma de salubritate

Clotilde Armand: ”Vor răspunde în justiție”

Clotilde Armand a răspuns printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook, prin care amenință cu ”plângeri penale pentru șantaj”.

„Înțeleg că operatorul de salubritate a anunțat că reîncepe să strângă gunoiul din Sector și a recunoscut vina pentru șantajul creat în aceste zile în care nu a ridicat gunoiul. Da. Iată că am avut dreptate! Legea spune foarte clar că este interzis să întrerupă serviciul de salubrizare și administratorilor companiei le-a fost frică să mai continue cu șantajul. Dar lucrurile nu vor rămâne așa. Toți cei care și-au permis această situație vor răspunde în justiție pentru că au pus în pericol sănătatea populației din Sectorul 1. Primăria Sectorului 1 va depune plângeri penale pentru infracțiunea de șantaj acționarilor Companiei Romprest Service S.A. și solicită autorităților abilitatea să fie ridicată licența acestui operator”, a scris Clotilde Armand.

Sursa: stiripesurse.ro

 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Șeful Gărzii de Mediu anunță plângeri penale și sancțiuni dure în scandalul gunoaielor din Sectorul 1. Octavian Berceanu, declarații de ultimă oră

Clotilde Armand cere să fie declarată stare de alertă în Sectorul 1, din cauza gunoaielor neridicate de Romprest

Scandal pe bugetul Primăriei Capitalei. Reacția lui Nicușor Dan, după ce USR PLUS a refuzat să voteze: "Sunt uluit"

Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

Aceste mașini vor fi INTERZISE! Lovitură pentru milioane de români

IMAGINI INTERZISE! Andreea Esca și fiica ei Alexia au pozat GOALE! Fotografiile sunt pe tot internetul: "Valeleuu valeleuu"

Bomba din filmele pentru adulți. Theo Rose a făcut marea dezvăluire

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies