Luiza Melencu NU mai apare pe pagina ”Copii dispăruți” de pe site-ul Poliției Române

Luiza Melencu, una dintre fetele care ar fi victima lui Gheorghe Dincă, NU mai apare pe pagina ”Copii dispăruți” de pe site-ul Poliției Române.

Distribuie pe:

Autor: R.B.

Luiza Melencu a figurat pe pagina ”Copii dispăruți” de pe site-ul Poliției Române până miercuri. Conform informațiilor, Luiza dispăruse din data de 14 aprilie 2019. Erau prezentate semnalmentele și cu ce era îmbrăcsată la data dispariției. Mai jos o captură cu pagina pe care apărea Luiza.

Citeste si: Sărbătoare 30 august - Sfântul Alexandru. Rugăciunea făcătoare de minuni

Citeste si: George Burcea a vorbit despre perioada în care Andreea Bălan a fost la un pas să moară: ”Drumul ei nu se putea sfârși atunci”

Citeste si: Monstru cu chip de om! Și-a ucis mama și i-a prăjit creierul pentru a-l mânca. Cum a fost găsit

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: VIDEO | Noi probe găsite în casa lui Dincă. Au venit și medicii legiști

Joi, Luiza nu mai apare pe pagina ”Copii dispăruți”. În schimb Alexandra Măceșanu încă mai figurează în lista dispăruților. 

În data de 15.04.2019, lucrătorii Postului de Poliție Dioști au fost sesizați, prin plângere, de către o persoană de sex masculin, din comuna Dioști, sat Radomir, jud. Dolj, cu privire la faptul că, nepoata sa, în vârstă de 18 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul  din comuna Dioști către municipiul Caracal și nu a mai revenit.

Citeste si: ULTIM MOMENT! Ce au putut să găsească polițiștii în casa criminalului din Caracal în urmă cu puțin timp! Toată lumea a fost șocată de numărul hainelor de femei din imobil

Gheorghe Dincă a recunoscut, la audieri, că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, în jurul orei 12,00, atunci când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112, şi ulterior i-a incinerat corpul.

De asemenea, el susţine că a ucis-o şi pe cea de-a doua fată, Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, însă anchetatorii nu au reuşit să afle de la el unde i-a aruncat corpul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Monstru cu chip de om! Și-a ucis mama și i-a prăjit creierul pentru a-l mânca. Cum a fost găsit

Incredibil! Soția lui Gheorghe Dincă, tărăboi la interogatoriu? ”A început scandalul, a început să apostrofeze polițiștii”

Anunțul momentului pentru milioane de români: Vor putea primi o nouă pensie

Misterul telefonului Luizei. Ce spune familia adolescentei despre mesajele primite: „E strigător la cer!”

Noi imagini din casa lui Gheorghe Dincă! Cum arată acum curtea criminalului din Caracal

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies