Lumea interlopă e în fierbere! Război total între Mircea Ursu, cel care se răfuiește cu Nuțu Cămătaru!

Mircea Ursu, cunoscut în lumea interlopă drept ”Bodyguard-ul lui Dumnezeu”, a decis să se răfuiască celebrul Nuțu Cămătaru, lansându-i o serie de provocări cât se poate de... explicite.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Lumea interlopă din România stă pe un butoi cu pulbere după ce, de curâsnd, Mircea Ursu, unul dintre cei mai periculoși oameni dinn București, membru al grupării Sportivilor a decis să ”tranșeze” lucrurile cu marii rivali, Cămătarii, și l-a amenințat pe Nuțu Cămătaru.

Citeste si: Imaginile momentului! Viorica Dăncilă, pe centura Bacăului cu bicicleta. Ce ținută „de plimbare” a ales

Citeste si: Război între interlopi! Șeful clanului Sportivilor, săltat de pe aeroport după ce a incendiat o casă a rivalilor din familia Corduneanu

Citeste si: Fiul lui Sile Cămătaru, dispărut fără urmă după ce a înjunghiat un bărbat! Albert Balint a fugit din țară? VIDEO

Evident, amenințările care i-au fost aduse lui Nuțu Cămătaru nu au fost făcute pe un ton prea amabil, ”Bodyguard-ul lui Dumnezeu” făcând totul public, pe contul său de socializare. Mai mult decât atât, Mircea Ursu - care susținea că este în drum spre vila din Snagov a lui Nuțu Cămătaru, pentru a-l pune la punct, acuzându-l că l-ar fi bătut pe un amic de-al său – i s-a adresat cunoscutului lider al grupării Cămătarilor cu apelative feminine, sugerând că rivalul său nu este destul de bărbat pentru a-l înfrunta.

fara descriere

Și, cum supărarea lui Mircea Ursu pe Nuțu Cămătaru a fost suficient de mare, ”Bodyguard-ul lui Dumnezeu” i-a oferit și o soluție pentru cazul în care nu va avea parte de lupta pe care și-o dorea. ”În cinci minute sunt la tine, la Snagov, să ieși, să vorbești. Dacă nu, trimite-o pe Brazilianca (cea de-a doua soție a lui Nușu Cămătaru, n. red.)... (...) Dacă faci pe domnișoara, trimite-o pe Brazilianca, e mai curajoasă aia decât tine”, a spus, printre altele, Mircea Ursu.

 

Interlopii se războiesc de ani buni, Mircea Ursu și Nuțu Cămătaru sunt rivali vechi

 

Între gruparea Sportivilor și cea a Cămătarilor se duce o luptă pentru supremație în sectoarele 4 și 5 ale Capitalei de ani buni, de-a lungul timpului autoritățile încercând să stopeze războaiele dintre reprezentanții acestora. De altfel, în documentele DIICOT care au cercetat cele două grupărui interlope apar chiar și discuții în care sunt pomenite chiar și atentatele la viața liderilor grupării Cămătarilor.

De altfel, răfuielile între cele două grupări au fiost, deja, suficient de dese pentru a fi cunoscute de toată lumea, în sectorul 4 al Capitalei având, la un moment dat, în diverse localuri, conflicte din care nu au lipsit săbiile și pistoalele, soldate cu răniți grav. De altfel, Mircea Ursu, ”Bodyguard-ul lui Dumnezeu”, cunoscut ca afiliat al Grupării Sportivilor, săltat în repetate rânduri de autorități pentru diverse fapte cu violență, a promis, în repetate rânduri, că îi va pune la punct pe liderii grupării rivale, Nuțu și Sile Cămătaru.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate