Război între interlopi! Șeful clanului Sportivilor, săltat de pe aeroport după ce a incendiat o casă a rivalilor din familia Corduneanu

E război între clanurile interlope din România. Sportivii ar fi incendiat o casă a Cordunenilor. Eugen Preda a fost săltat de pe aeroport chiar înainte să plece din țară.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Eugen Preda, liderul clanului Sportivilor


In articol:

Patru persoane din clanul Sportivilor, printre care liderul Eugen Preda, au fost reținute și vor fi prezentate în fața magistraților de la Iași cu propunere de arestare preventivă după ce au fost implicate în incendierea unei case care aparține rivalilor din familia Corduneanu.

Război între interlopi! Șeful clanului Sportivilor, săltat de pe aeroport după ce a incendiat o casă a rivalilor din familia Corduneanu

Eugen Preda, șeful Sportivilor, a fost săltat de pe aeroportul Otopeni și dus la Iași, anunță jurnaliștii de la cancan.ro. În noaptea de 22 spre 23 octombrie, el a fost reținut, iar astăzi va apărea în fața magistraților de la Judecătoria Iași cu propunere de arestare preventivă.

Clanul Corduneanu

Preda ar fi dat ordin ca locuința Cordunenilor să fie incendiată lună trecută, după o ceartă în Anglia între doi membri ai celor două clanuri interlope. Deși focul a fost pus în septembrie, fapta a fost reclamată la Poliție mult mai târziu.

Citeste si: Fiul lui Sile Cămătaru, dispărut fără urmă după ce a înjunghiat un bărbat! Albert Balint a fugit din țară? VIDEO

Citeste si: Prodanca și Corduneanu, întâlnire-șoc! Cum s-a pozat sexy-impresara cu cel mai temut om din Moldova!

Citeste si: Interlopul primit cu artificii, lovitură grea la câteva ore de la eliberare! Veste teribilă primită de Pian!

Este război deschis între Sportivi și Corduneni. Eugen Preda și oamenii lui ar fi dat foc unei case care aparține rivalilor. La început oamenii legii nu au știut că incendiul ar fi fost de fapt o răzbunare între interlopi, dar, după mai multe zile de anchetă, s-a aflat că este o răfuială între clanurile rivale: Sportivii vs Cordunenii.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate