Lumea nu își poate da seama care este mama și care este fiica! La 64 de ani, Angela jură că nu are operații

Angela Paul a dezvăluit cum își menține look-ul atât de tineresc, fără intervenții estetice.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Atunci când iese cu fiica sa în oraș, toată lumea crede că cele două sunt surori. Femeia în vârstă de 64 de ani pare că a descoperit elixirul tinereții, iar acum toată lumea vrea să îi știe secretul.

Angela Paul, în vârstă de 64 de ani, din Bradford, a reușit să arate ca o tânără de 30 de ani cu ajutorul unui truc. Femeia insistă că secretul tinereții sale este, pur și simplu, stilul său de viață.

Citeste si: Lygia Alexandrescu, specialistul Kfetele.ro în NUTRIŢIE: Totul despre dependența de dulciuri

Citeste si: Gabriela Firea, adevărul despre plecarea ei din presă ”A fost neplăcut” Cine a dat-o afară

Citeste si: Ticul bizar al Simonei Halep a fost explicat de psihoterapeut! De ce scoate mereu limba campioana de la Wimbledon

La vârsta de 20 de ani, Angela a fost diagnosticată cu lupus, iar acest diagnostic a determinat-o să își schimbe stilul său de viață.

În afară de vopseaua de păr pe care o folosește pentru a fi blondă, Angela nu folosește alte produse și stă departe de carne.

Constant, atunci când merge pe stradă, femeia este acuzată că a făcut mai multe intervenții estetice pentru a arăta așa, însă ea se apără și spune că nu a încercat niciodată să se lase pe mâna medicului.

Ce face Angela în fiecare zi

Mai mult decât atât, oamenii cred adesea că este sora fiicei sale, în vârstă de 34 de ani, iar bărbați mult mai tineri decât ea o abordează adesea pe stradă.

Pentru a fi mereu fericită și relaxată, Angela apelează la meditație. Gândirea sănătoasă, exercițiile regulate, nutriția și absența medicamentelor din viața sa o ajută să își păstreze corpul în acest mod.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate