Lupta pentru averea Ilenei Ciuculete ia o nouă turnură! Băieții cântăreței o execută silit pe fiica lui Cornel Galeș! EXCLUSIV

Băieții Elenei Ciuculete o execută silit pe fiica lui Cornel Galeș.

Ileana Ciuculete, cornel Gales
Autor: Radu Constantin

In articol:

Scandalul pe averea Ilienei Ciuculete nu s-a încheiat odată cu moartea lui Cornel Galeș. Cristi și Mugurel Sfetcu au cerut executarea silită a fiicei soțului mamei lor, care este moștenitor de drept al averii acestuia.

Claudia a moștenit averea și problemele tatălui ei, Cornel Galeș

Claudia, fiica lui Cornel Galeș, a devenit oficial moștenitoarea tatălui ei, deși nu vorbise cu acesta mai bine de două decenii. Vestea nu este neapărat una bună pentru tânără, care s-a trezit cu o grămadă de probleme.

La sfârșitul anului trecut, cei doi băieți ai Ilenei Ciuculete au obținut în instanță un ordin de executare silită pe numele fiicei lui Cornel Galeș. Acesta se referă la bunurile și sumele de bani obținute în instanță de băieții Ilenei Ciuculete de la Cornel Galeș, cu puțin timp înainte ca acesta să moară. Este vorba, în primul rând, de 91.000 de euro, adică o jumătate din suma cu care Galeș și Ciuculete au vândut casa pe care o dețineau împreună în centrul Bucureștiului, cu puțin timp înainte de moartea interpretei.

De asemenea, instanța a decis ca o parte din drepturile de autor să revină copiilor Ilenei Ciuculete.

fiica lui Cornel Gales
Claudia, fiica lui Cornel Galeș

Citeste si: Când scăpăm de purtarea măștii în spațiile deschise. Iată ce spune ministrul Sănătății- bzi.ro

Zilele trecute, Claudia, fiica lui Cornel Galeș, s-a mai trezit cu o problemă pe cap. Un cetățean cu origini elvețiene a dat-o în judecată pentru o datorie pe care a avut-o tatăl ei.

Se pare că este vorba despre o tranzacție imobiliară pe care Galeș nu a mai apucat s-o încheie înainte să moară, iar respectiva persoană nu mai poate intra în posesia unui act de proprietate fără semnătura moștenitorului lui Galeș.

Citeste si: Fratele Ilenei Ciuculete, dezvăluiri cutremurătoare la patru ani de la moartea artistei: „Îmi dă semne de dincolo”

Fiica nu a venit la înmormântarea tatălui

Claudia a avut o relație mai mult decât rece cu tatăl ei, Cornel Galeș. Tânăra nu l-a putut ierta pe acesta că s-a despărțit de mama ei și că s-a căsătorit cu Ileana Ciuculete. Ce-i drept, nici Cornel nu a insistat prea mult să o convingă pe fată să revină la setnimente mai bune față de el. De asemenea, Claudia nu a venit la înmormântarea tatălui ei și nici la pomenile care au urmat, acestea fiind organizate de ultima iubită a bărbatului, femeia de afaceri Viviana Măntoiu.

Citeste si: Viviana Mănțoiu nu l-a uitat! Ce a pregătit pentru pomana de un an a lui Cornel Galeș

Ileana Ciuculete și Cornel Galeș, mormânt
Ileana Ciuculete și Cornel Galeș sunt îngropați împreună

Se pare însă că Viviana a stat de vorbă cu Claudia, la puțin timp după moartea lui Cornel, prin intermendiul mesageriei de la un site de socializare. Tânăra s-ar fi arătat interesată de moștenirea lăsată în urmă de tatăl ei, pe care urma oricum să și-o asume la un moment dat, ea fiind unica urmașă a lui Cornel Galeș.  

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fiica vitregă a lui Cornel Galeș, declarații incredibile despre iubitul ei! ”Nu mai poate să îmi fie rușine de nimic în viața asta” Video

Cine pune flori la mormântul Ilenei Ciuculete după moartea lui Cornel Galeș

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete s-a apucat de kickboxing și MMA! Codruța face antrenamente de autoapărare!

Horoscop Zilnic Vineri 7 Mai 2021: nativii Capricorn pun bazele proiectului vieții lor, care se va concretiza într-o afacere

Dezvăluirea momentului despre AUR! Planul secret al partidului a fost devoalat. Nu au nicio şansă

DEZASTRU! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Bombă în cazul Arthur. Cine ar fi pus la cale uciderea ursului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies