”Măcelarii” de vedete! Radar de vedete cu Mircea N. Stoian! EXCLUSIV

Cunoscutul om de presă vorbeşte despre deciziile de înfrumuseţare ale divelor fără a studia piaţa

Distribuie pe:

Dacă ar fi să le aliniem, precum grisinele în pungă, pe Bianca Drăguşanu, Daniela Crudu, Margherita din Clejani, Simona Traşcă şi multe alte fete care umplu pânăla refuz paginile tabloidelor cu fel de fel de intâmplări minore, vom constata că, asemeni crocantelor produse de panificaţie, seamănă între ele până la identificare şi că trebuie să le întrebi cum le cheamă ca să le deosebeşti una de alta. 

Bărbiţa ţuguiată, sprâncenele ca două lipitri de baltă, pomeţii ridicaţi şi buzele precum ciocul lui Donald răţoiul nu vor stârni niciodată apetitul bărbaţilor, aşa cum cred ele, ci dimpotrivă. Toate au trecut pe sub cuţitul medicului estetician şi dacă mai punem la socoteală şi implanturile din fese, remodelarea picioarelor, implanturile din sâni şi multe altele, că lista e lungă cât coada la intrarea de la metrou, luni dimineaţa, vom ajunge la concluzia că în jurul acestui mit al frumuseţii perfecte de plastic, s-a construit o adevărată industrie de sute de milioane de euro.(intră să vezi de ce nu vorbeşte nimeni despre cel de al doilea copil al lui Florin Salam cu Roxana Dobre)

Au, n-au treabă, toate adolescentele vor implanturi, acid hialuronic în buze şi botox.  De ce? Pentru că vor să ajungă şi ele să apară în presă, să devină „asistente„ sau să dea puţin iama prin fotbalişti în cluburi, ca să fie ”în tendinţe”.

Zeci de clinici şi clinicuţe au apărut precum ciupercile după ploaie, în speranţa unei rapide îmbogăţiri pe spinarea unor fraiere , care cred că remodelarea feţei şi corpului este tot ce e mai bun în viaţă, după sucul de mere.

Pe lângă specialiştii adevăraţi, tot felul de neaveniţi adastă prin vile sau centre de înfrumuseţare de fiţe, în speranţa că se vor îmbogăţi peste noapte pe spinarea unor biete fătuci semiurbane.

Bani curg precum apa de pe streaşină şi nimeni nu prea întreabă medicii transformaţi în măcelari de vedete de sănătate şi virtute. Nu se fac studii anatomice, nu se uită nimeni dacă chifteluţele numite buze se potrivesc cu restul fizionomiei, nu există criterii estetice, nimicuţa, nimicuţa. Bănoasa industrie a înfrumuseţării a devenit toxică, nu numai din punct de vedere estetic, dar şi medical.

Sub presiunea implanturilor sau a acidului hialoronic ţesuturile se degradează treptat, muşchii îşi pierd elasticitatea, pentru ca în final să apară probleme majore de sănătate. Nimeni nu scoate o vorbuliţă despre pericolele inerente faptului de a avea niscavai plastic sub piele.  O campanie de conştientizare a pericolelor la care se expun cele care apelează la industria înfrumuseţării este mai necesară decât apa, vinul, pâinea şi cozonacul pe masa de Crăciun. Poate începem de acum să mişcăm ceva, şi să le spunem duduilor cam ce pericole le aşteaptă. Şi poate că reprezentantii de la Ministerul Sănătăţii ar trebui să dea cu mult mai multă zgârcenie aviz pentru clinicile de înfrumuseţare, transformate, ad-hoc în mici măcelării.

Poate unele clinici de pe piaţa acestei mănoase îndustrii ar trebui controlate la unghii şi la batistă. Poate, poate, poate. Dar cum cei de la amintitul minister cam dorm în cizme şi salariu, încă vreo câteva mii de duduci vor beneficia de toxicele tratamente intru gloria banului uşor câştigat şi frumos cheltuit pe manele, excursii de lux şi ţoale de fiţe. Săptămână bună să aveţi şi lapte bătut în frigider vă urez.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Dragusanu a fost atacata de multe ori, dar uite ce fost coleg a umilit-o in ultimul hal! Vezi ce a putut sa spuna Mircea N. Stoian despre vedeta. "Impostura,...

Mircea N Stoian a slabit 8 kilograme in 3 saptamani! Cum a reusit asta?

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Horoscop Zilnic Duminică 17 Ianuarie 2021: Gemenii vor avea problemele în ceea ce privește capitolul financiar

Rusia produce o undă de ȘOC la nivel mondial! Anunțul Moscovei înainte de investirea lui Biden

Dezvăluiri incendiare! O fostă elevă a lui Klaus Iohannis rupe tăcerea. Mărturisiri neașteptate despre președinte

Noul sezon „Survivor România” sparge audiențele

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies