Măcelul din Piața Constituției: Ce se întâmplă cu vinovații la două zile de la tragedie

Peste 30 de oameni au fost audiați după ce s-au luat la bătaie cu arme albe în Piața Constituției din București, dar niciunul nu a fost reținut.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

Peste 30 de oameni au fost implicați în tragedia de duminică seara, în urma căreia un bărbat de 30 de ani a murit. Cazul nu s-a soluționat, iar cei de la care a pornit bătaia nu au fost reținuți.

Citeste si: Veste bombă în showbiz! Elena Băsescu s-a despărțit de tatăl fiicei sale! EBA și Cătălin ”Tomată” au fost împreună doi ani! EXCLUSIV

Citeste si: Cântăreața sechestrată de mama ei din cauza lui Iancu Sterp a scos o melodie, pe ascuns, chiar cu fostul concurent de la ”Puterea Dragostei”

Citeste si: Mihai Bobonete a făcut un mişto crunt de Brigitte şi Florin Pastramă: „A zis: „Eu sunt cu Peștele, el e cu Vita! Jur că fix aşa a zis ea”

 

Măcelul din Piața Constituției: În urma audierilor nu s-au fost găsit vinovații

În cazul crimei nu a fost luată nicio măsură, deși s-au făcut audieri în masă. Toți cei implicați în bătaie au rămas la stadiul de martori, deși pe camerele de vederi sunt detule imagini care să dovedească cine este vinovatul. 
Tragedia care s-a soldat cu mai multe victime și un decedat nu a fost soluționată, deși au trecut două zile de la bătaia ca în filme și toți cei implicați au fost lăsați liberi. 

Tânărul ucis cu mai multe lovituri de bâte a fost identificat ca fiind din Giurgiu. Mama lui a fost deja audiată și așteaptă să recupereze trupul fiului ei de la INML pentru a-l înmormânta.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat că luni dimineaţă, prin apel 112, a fost sesizat un conflict, pe raza Sectorului 5, conflict în care ar fi fost implicate mai multe persoane. Scandalul a avut loc în Piaţa Constituţiei, la nici 24 de ore după ce a avut loc un grav accident în aceeași zonă.

Martorii la eveniment susțin că au fost auzite și focuri de armă, iar la fața locului au fost găsite mai multe cartușe.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate