Mădălina Ghenea, erotism involuntar în public! Ce s-a văzut când top-modelul a coborât din maşina lui Stratan VIDEO EXCLUSIV

Mădălina Ghenea a avut o apariţie incendiară în centrul Capitalei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Obişnuită a marilor podiumuri de modă din lume, Mădălina Ghenea face senzaţie de fiecare dată când apare pe străzile din Capitală. Cu atât mai mult când atunci când nu îşi controlează fiecare gest şi cută de la rochie, iar fusta îi alunecă uşor în sus, lăsând să se vadă mai mult decât aceasta ar vrea. Cam asta a fost imaginea pe care Ghenea le-a oferit-o paparazzilor WOWbiz.ro în urmă cu câteva zile.

O veste bună este că Mădălina arată în continuare senzaţional după ce a devenit mămică. Alta este că între ea şi Matei Stratan, tânărul milionar cu care se iubeşte şi care i-a dăruit copilul, lucrurile stau foarte bine. Drept dovadă şi mica giugiuleală dintre cei doi care se poate întrezări prin parbrizul limuzinei de lux în care cei doi se aflau la începutul filmării. Cuplul a trecut prin momente ceva mai delicate în urmă cu un timp, însă acum nu mai este cazul. Drept dovadă şi faptul că Mădălina a scos telefonul şi şi-a făcut un selfie alături de persoana iubită.

Mădălina a apărut complet goală într-un film celebru

Când a ieşit din maşină – spectacol total. O mostră de erotism involuntar, de necomparat cu scena în care apare complet goală in ”Tinereţe fără tinereţe”, însa suficient de tare pentru un spaţiu public. Ne abţinem de la alte comentarii, până la urmă fiecare apreciază cum vrea, iar gusturile nu se discută. Să nu uităm însă că ”ce e frumos şi lui Dumnezeu îi place”, ce să mai vorbim despre nişte bieţi păcătoşi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate