WOW

Madalina Ghenea a incins internetul! Cum s-a pozat vedeta: "Dezbracata sau asa, tot aia e"

Madalina Ghenea a publicat imagini incendiare pe contul ei de Instagram. Numeroase persoane i-au transmis acesteia ca e frumoasa.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Madalina Ghenea a incins internetul! Cum s-a pozat vedeta: "Dezbracata sau asa, tot aia e"icon photo

"Mai bine se dezbraca. Dezbracata sau asa in poza tot aia e", a comentat cineva. Fotografiile sexy pe care le-a publicat Madalina Ghenea au adunat zeci de mii de like-uri pe Instagram.

Madalina Ghenea si Matei Stratan s-au impacat in mod oficial. Frumoasa vedeta si sotul ei au aparut recent impreuna intr-un clip postat pe Instagram chiar de model.

"Frumosilor" si "Sunteti o pereche minunata" au fost doar cateva reactii pe care le-au primit Madalina Ghenea si Matei Stratan dupa impacare.

Madalina Ghenea si Matei Stratan au impreuna o fetita superba, Charlotte. Cele doua vedete s-au despartit dupa nasterea copilului, insa in ultimele luni s-a vorbit de o impacare. Ei bine, iata ca acum e oficial, cei doi s-au impacat si sunt gata sa isi retraiasca povestea de dragoste si sa stea impreuna in aceeasi casa, alaturi de fiica lor.

 

 

 

 
Benone Sinulescu şi-a făcut o casă de vis în munţii Buzăului! Rapsodul de 81 de ani este originar din comuna Siriu FOTO EXCLUSIV  icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

 Adem, de la extaz la agonie, azi, în ”Mireasa din Istanbul”icon photo

Vedete

Adem, de la extaz la agonie, azi, în ”Mireasa din Istanbul”

Reuniune inedită în familia Boran, în episodul de azi din ”Mireasa din Istanbul”, difuzat de Kanal D

Titlu secțiune