Magda Catone încă îl plânge pe Șerban Ionescu! Ce spune despre regretatul ei soț, la șapte ani de la moartea lui: „Îmi e dor de el”

Magda Catone încă suferă și îl plânge pe regretatul Șerban Ionescu, la aproape șapte ani de la moartea lui. Actrița a făcut mărturisiri cutremurătoare

Distribuie pe:

Autor: M.B.

După 30 de ani de căsnicie, Magda Catone și Șerban Ionescu au decis să divorțeze. Prima separare a avut loc în 2010, când s-a scris că actrița și-ar fi găsit un amant și voia să nu mai fie legată nici în acte de soțul ei. Ulterior ea și-a retras cererea, însă, doi ani mai târziu, Șerban a fost cel care își dorea despărțirea definitivă.

„In cazul meu, un divort ar fi ca un botez. Ca si cum m-as mai naste o data. Azi, la ora 16:30, am intentat proces de divort sotiei mele, Marga Catone”, a declarat actorul, de pe patul de spital, cu câteva luni înainte de a muri. 

Citeste si: Actor cunoscut din România, proces câștigat împotriva tatălui! Câți bani trebuie să primească

Citeste si: Florin Pastramă și Brigitte Năstase, săruturi pătimașe sub așternut! Cornel a privit la televizor ce făcea logodnica lui: „Nu am putut să mănânc, nu am putut să dorm”

Magda Catone încă suferă după moartea lui Șerban Ionescu

Șerban Ionescu a murit înianinte ca procesului de divorț de Magda Catone să ia sfârșit și aproape șapte ani mai târziu, văduva a făcut declarații emoționante despre cel alături de care și-a petrecut o mare parte din viață.

”Îmi e dor de Șerban, dar la ocazii, cum e și asta (Gala Premiilor Gopo – n.r.), pot să-l văd pe peliculă. Pelicula este o formă de a nu-l uita și o accesez în momentele când simt nevoia. Dacă vreau, deseară, intru pe Google și mă întâlnesc cu el. Am făcut un festival în memoria lui Șerban. Se numește «Festivalul Șerban Ionescu» și vrea să fie un festival de teatru pentru tineret. Un festival care poate să aibă și secțiunea de film pentru tineret. Se adresează tinerilor pentru că ei sunt speranța, iar datorită lor lucrurile pot fi reconfigurate și arta noastră nu o să rămână jos”, a declarat Magda Catone, pentru CANCAN.RO.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: