Magda Ciumac, foc și pară! „Cine să fie așa nebun?”

Magda Ciumac este supărată și a răbufnit pe internet! Ce s-a întâmplat cu ea.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Magda Ciumac a trecut prin multe situații care i-au creat disconfort, iar ultimul a fost chiar în urmă cu câteva zile, când a descoperit că un alt cont fals a fost deschis cu numele ei, dar și cu fotografiile. Astfel, Magda Ciumac se confruntă și ea cu furtul de fotografii și de identitate pe internet. Mai mult decât atât, a și scris un mesaj pe net.

„Vă rog să denunțați și acest profil! Este profilul cu numărul 800! Nu înțeleg sincer: cine să fie așa nebun? Să folosești pozele altei persoane, mai ales cele ale copilului meu, este chiar nebunie! Mulțumesc!”, a scris Magda Ciumac.

Citeste si: Scandal de proporții: Tudor Chirilă, implicat într-o bătaie! Pe cine a luat la pumni

Citeste si: Doi români, prinși în timp ce furau motorină din camioane într-o parcare din Franța! Ce li s-a întâmplat apoi și cum au fost găsiți de polițiști

Citeste si: Greșeala de neiertat făcută de Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Fanii au reacționat imediat

Magda Ciumac este hartuita de un obsedat sexual

Prietenii fostei sotii a lui Tolea Ciumac au aflat ca Magda Ciumac este hartuita de un obsedat sexual pe site-urile de socializare. Se pare ca Magda Ciumac este hartuita de un obsedat sexual. Chiar ea a anuntat acest lucru, pe facebook, intr-o perioada in care se afla in Italia, alaturi de fiul ei, in vizita la iubitul italian. Ea a postat cateva mesaje trimise de un admirator. „Esti o femeie wow!...Bravo tie pentru cum arati!”, au fost postarile initiale ale barbatului care, ulterior, a devenit agresiv. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: