Maia Morgenstern e mai bogată ca niciodată! În conturile actriței sunt peste 400.000 de euro, iar veniturile lunare au ajuns la 15.000 de euro!

Maia Morgenstern e mai bogată ca niciodată, conform declarației de avere.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Maia Morgenstern e mai bogată ca niciodată, veniturile sale fiind impresionante. Actrita, care este manager la Teatrul Evreiesc, si-a completat recent declaratia de avere, care se refera la veniturile din 2019.

Maia a incasat sume importante din salarii si drepturi de autor.( vezi cum s-a împăcat Maia Morgenstern cu fostul soț)

Citeste si: Maia Morgenstern, ipostază incredibilă! Uite cum a fost surprinsă! FOTO

Citeste si: Maia Morgenstern a ajuns să facă reclamă la şosete! Actriţa şi le-a atârnat la brâu, la gât şi şi-a pus o pereche pe cap: “O fac din toată inima, cu toată dragostea”

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Citeste si: Chipul Maiei Morgenstern într-o catedrală din Bogota! Locul unde credincioșii se roagă și aprind lumânări

Astfel, Morgenstern a primit 107.288 lei (salariu Teatrul Evreiesc), 20.040 lei (salariu Universitatea Hyperion), 685.665 lei (drepturi de autor), 8.520 lei (premii) și 6.205 euro (drepturi de autor). În total, Maia a încasat o sumă aproximativă de 180.000 de euro în anul 2019.

Maia Morgenstern e mai bogată ca niciodată. Are o casă și două apartamente

Ani trecuți, Maia câștiga mai puțin. Astfel, veniturile totale din 2017 au fost de aproximativ 78.000 de euro iar în 2016 actrita a raportat castiguri anuale de 240.284 lei (aproximativ 50.000 de euro), adica 20.000 lei (4.400 de euro) pe luna. Declarația de avere din 2019, care se referă la veniturile din 2018, nu poate fi accesată de pe site-ul Primăriei București.

Morgenstern are mai multe conturi în lei și euro, 1.647.957 lei și aproximativ 63.000 de euro. În total, în conturile actriței sunt peste 400.000 de euro. Ea stă excelent și la capitolul bunurilor imobile, completând că deține 3 terenuri în București, dar și o casă și două apartamente.

Maia Morgenstern e mai bogată ca niciodată. Filmul de debut a fost în 1983

Maia Morgenstern s-a născut la data de 1 mai 1962 la București. Debutul în cinematografie s-a produs în anul 1983, cu filmul Prea cald pentru luna mai, în regia Mariei Callas Dinescu. A devenit cunoscută după ce a apărut în filmul Balanța, realizat de Lucian Pintilie, cu care a venit și notorietatea internațională, actrița fiind astfel declarată "Steaua de mâine", obținând totodată și prestigioasa distincție a Academiei Europene de Film- Premiul Felix.

A studiat la Academia de Teatru și Film din București între 1981 și 1985, după care a jucat și la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț între anii 1985 și 1988. Au urmat doi ani la Teatrul Evreiesc de Stat și, din 1990, când a plecat de acolo, până în prezent, a jucat la Teatrul Național din București. A jucat în numeroase filme românești și străine, fiind una dintre puținele actrițe românce care a reușit să pătrundă în cinematografia străină.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Maia Morgenstern a trăit momente de groază la repetițiile de la teatru din timpul pandemiei de coronavirus: “Abia dacă puteam respira. Am și cântat cu mască pe față. M-am sufocat”

Oana Pellea îi sfătuieşte pe fani să nu vină la spectacolul de teatru în care joacă: “Piesa este absolut de nesuportat. Este un spectacol de şoc şi groază. Actorii (adică noi)...

Casa Oanei Pellea este plină de căţei! Vezi cum au ocupat canapeaua actriţei!

Horoscop Zilnic Joi 13 Mai 2021: Se anunță o perioadă bună din punct de vedere energetic și prosperă

E prăpăd la Casele de Pensii! Românii dau în judecată statul. A început recalcularea pensiilor

BOMBA! S-a aflat cine este IUBITA secreta a lui Smiley! Gina Pistol, in stare de soc. E SCANDAL imens

Ultimul urmaș al lui Nicolae Ceaușescu a fost descoperit de EvZ

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies