Mama băiatului de 16 ani din Bacău care și-a ucis tatăl face dezvăluiri șocante

Un minor din Bacău și-a ucis tatăl, în încercarea de a-și apăra mama de loviturile bărbatului.

Distribuie pe:

Mama băiatului de 16 ani din Bacău care și-a ucis tatăl face dezvăluiri șocante


In articol:

Femeia a recunoscut că era bătută aproape în fiecare zi, timp de 17 ani. Băiatul de 16 ani nu a mai suportat să vadă cum mama sa este lovită zilnic, astfel că a sărit în apărarea ei și l-a omorât pe tatăl abuziv.

Mama băiatului mai spune că băiatul a fost martor încă de mic copil la toate bătăile crunte primite. Când nu a mai suportat, s-a năpustit asupra bărbatului să îl oprească din a mai da în soția lui.

Ulterior, bărbatul și-a vărsat furia asupra băiatului. După o luptă între cei doi, băiatul i-a aplicat o lovitură în cap tatălui său. A luat apoi un par și l-a lovit pe bărbat până l-a lăsat fără suflare.

Citeste si: Cum de s-a uitat Vlăduţa Lupău la Armin Nicoară? Ea a fost o studentă de 10, iar el nu a luat nici măcar Bacalaureatul!

Citeste si: Socrul Vlăduței Lupău, acuzat că a agresat un jurnalist! Cât de influent este Toma Rus, tatăl soțului celei mai sexy cântărețe de muzică populară!

Citeste si: Drama teribilă a bărbatului cu cea mai mare pensie din România! Băiatul lui Gheorghe Bălășoiu a fost găsit mort în casă la 49 de ani! În 2015, Mircea făcuse un accident și fugise de la fața locului FOTO

Mama nu a încercat să-l oprească

După crimă, băiatul a îngropat cadavrul în gradina casei. Mama băiatului nu a încercat să-și oprească fiul, nici nu a sunat la poliție, în speranța că nimeni nu îi va observa absența bărbatului.

Oribila crimă a fost descoperită în momentul în care autoritățile au încercat să afle unde a dispărut bărbatul.

Minorul a fost reținut, iar acum se află în custodia polițiștilor din Bacău. El este acuzat de crimă.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate