Alex Bodi şi-a deschis măcelărie în Spania: „De aici vin cele mai bune grătare”

Amicii afaceristului au aflat că Alex Bodi şi-a deschis măcelărie în Spania.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nu mai e un secret că Alex Bodi şi-a deschis măcelărie în Spania. Soţul Biancăi Drăguşanu a investit într-un magazin care comercializează cărnuri, aflat în localitatea spaniolă Villabilla, situată lângă Alcala de Henares, oraşul în care sunt stabiliţi părinţii săi, dar şi sora sa, Sonia. (vezi mesajul incredibil pe care Bodi i l-a trimis Biancăi pe whatsapp)

Citeste si: Cum a împăcat-o Bodi pe Bianca Drăgușanu după scandalul uriaș: i-a dat cardurile și mașina! VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Alex Bodi a intrat în afaceri cu două legende ale fotbalului, care au jucat la Real Madrid şi Barcelona! Uite-l pe soţul Biancăi Drăguşanu la întâlnirea cu Roberto Carlos şi Patrick Kluivert!

Citeste si: ȘOC după șoc în căsnicia Biancăi Drăgușanu! Diva și-a anulat nunta cu Alex Bodi?! Totul după scandalul de agresiune din urmă cu câteva zile! ”Ar putea pierde și avansul”

Alex Bodi şi-a deschis măcelărie în Spania: „Locul unde e cea mai bună carne" 

Cea care se ocupă de măcelărie este Sonia, dar Bodi a fost cel care a pus afacerea pe picioare. Recent, Bodi a postat o fotografie cu intrarea în magazinul care se numeşte Prados de Avila. „Locul unde e cea mai bună carne, calitate-preţ... şi de unde vin cele mai bune grătare”, a scris Bodi.

fara descriere

Alex Bodi şi-a deschis măcelărie în Spania. Face livrări la domiciliu  

E clar că Alex Bodi şi-a deschis măcelărie în Spania. Magazinul are şi o dubiţă care face livrări la domiciliu pentru clienţii care nu se pot deplasa. “Succes și prosperitate în afacere !... Succes și baftă multă”, i-au urat amici lui Bodi. „Merci la fel”, a spus acesta.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate