Mama Cristinei Țopescu, mesaj emoționant! Rodica Țopescu a ajuns la capela unde este depus sicriul fiicei sale VIDEO

Mama Cristinei Țopescu a ajuns la capela cimitirului Bellu, acolo unde miercuri dimineață a fost despus sicriul cu trupul fiicei sale.

Distribuie pe:

Autor: C.L., Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Rodica Țopescu, mama Cristinei, a ajuns în țară chiar miercuri dimineață. Bătrâna, îmbrăcată toată în negru, și cu un batic pe cap, a coborât dintr-o mașină chiar în fața capelei, apoi încet, cu pași șovăielnici a urcat treptele acesteia.

fara descriere

Mama Cristinei Țopescu a venit însoțită de două persoane, o femeie care a și ajutat-o să coboare din mașină, și de un bărbat, care a dus în capelă o coroană din flori roșii, pe care era trecut mare doar un nume: MĂMICA!

fara descriere

Mama Cristinei Țopescu, scandal cu fratele fostei jurnaliste! Bătrâna își dorește ca fiica ei să nu fie incinerată, ci îngropată

Sunt informații că între mama Cristinei Țopescu și frații vitregi ai fostei jurnaliste a izbucnit un scandal în momentul în care s-a aflat că se dorește incinerarea. Mama Cristinei Țopescu susține că fiica ei trebuie înmormântată creștinește lângă tatăl ei, Cristian Țopescu, în timp ce frații acesteia spun că fosta jurnalistă și-a exprimat încă din timpul vieții dorința de a fi incinerate după moarte.

fara descriere

Conform unui comunicat al familiei, Cristina Țopescu ar urma să fie incinerată joi, la Crematoriul Vitan Bârzești, însă rămâne de văzut dacă familia nu-și va schimba decizia la rugămintea mamei Cristinei Țopescu.

Citeste si: Primele imagini de la capela unde este depusă Cristina Țopescu! Lângă sicriu este fratele ei! Cine este prima vedetă care a ajuns la cimitir FOTO&VIDEO

Citeste si: Dovada că Cristina Ţopescu nu se înţelegea deloc cu fratele ei, Cristi! Cristina nu s-a dus să-şi vadă nepotul proaspăt născut: „Sunt o mătuşă rea” | DEZVĂLUIRI

Citeste si: Cristina Țopescu nu avea voie să ia Diazepam pentru că suferea de depresie! Asemănarea izbitoare cu moartea actorului Ioan Gyuri Pascu, tratat de insomnie când el făcea infarct

fara descriere

Cristina Țopescu a avut doi frați vitregi! Cristi Țopescu s-a ocupat de organizarea funerariilor

Cristina Țopescu a fost fiica lui Cristian Țopescu din prima căsătorie a acestuia, cu Rodica Țopescu. După divorțul de mama Cristinei Țopescu, marele cronicar sportiv a mai fost căsătorit de două ori, din ambele mariaje având câte un băiat. Cristi Țopescu, băiatul cel mare al lui Cristian Țopescu a fost cel care s-a ocupat de ridicarea de la morgă a trupului surorii lui, dar și de organizarea funerariilor. Asta deși se știe că între cele oduă rude, relațiile nu erau prea apropiate în ultima perioadă. Despre mezinul lui Cristian Țopescu, Sebastian, fiul fostului comentator sportiv cu Christel Ungar, se știe că este plecat în străinătate la studii. Cât despre mama Cristinei Țopescu, aceasta locuiește în Germania, țară unde a fugit în perioada comunismului.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate