Mama fetelor lui Cotabiță, mesaj emoționant către Aela: ”Te iubesc mult de 37 de ani si o sa continui sa o fac si dupa ce nu voi mai fi”

Gabriel Cotabiță (64 de ani) are trei fete mari din prima căsnicie, cu Ioana, alături de care a stat vreme de 19 ani.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

În prezent însurat din 2017 cu Alina, solistul Gabriel Cotabiță a mai fost căsătorit cu Ioana, vreme de 19 ani, care i-a dăruit trei fete, pe Eliza, Aela şi Milena. Cei doi s-au despărţit în 1997, presa relatând că Gabriel Cotabiţă a lăsat-o pe Ioana pentru a se implica într-o relaţie cu Simona Apreutesei, una dintre protagonistele „Şcolii vedetelor”.

Citeste si: Fetele lui Gabriel Cotabiță erau topite după bunica lor! Mama artistului a încetat miercuri din viață

Citeste si: Mama lui Gabriel Cotabiță s-a bătut prin tribunale pentru averea familiei, dar a fost înșelată de un avocat escroc! Femeia care a decedat în această săptămână a pierdut o sumă uriașă!

La ultima aniversare a Aelei, mama Ioana i-a tirmis fetei ei un mesaj emoționant: ”Te iubesc mult de 37 de ani si o sa continui sa o fac si dupa ce nu voi mai fi”, a scris Ioana, care păstrează legături foarte strânse cu fetele ei.  

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Profesoară de limba italiană la un liceu din Bucureşti, Ioana a devenit artist plastic în ultimii ani. Pasionată de pictură, prima soţie a lui Cotabiţă a realizat deja nişte tablouri care sunt destul de bine cotate pe piaţa bucureşteană, operele sale fiind vândute cu preţuri între 800 şi 1.400 de lei.

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cum compune artistul The Motans? „Mă trezesc și înregistrez liniile melodice pe care le aud în somn!”

Ce a spus Gabriel Cotabiță despre artiștii români! Cum a atacat-o pe Irina Rimes: ”Nu e suficient să cânți live, trebuie să cânți bine”

Ce salariu are un angajat Mega-Image? Acesta primește și bonusuri lunare, precum și bonuri de masă

O celebră cântăreață de pe vremea lui Ceaușescu a ajuns măicuță! Puica Igiroșanu a fost una dintre frumusețile ”Epocii de Aur” FOTO

Anunț tragic al lui Gabriel Cotabiță! Mama artistului a încetat din viață: ”Nu te voi uita niciodată!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies