Mama Geta, prima reacție după ce Culiță Sterp a mers să-și viziteze tatăl, cu fiul în brațe. E prima dată când bătrânul Sterp își vede nepotul. Ce-a urmat apoi în familie spune tot

Mama Geta și tatăl copiilor ei sunt separați de mai bine de 10 ani de zile.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Culiță Sterp le-a prezentat fanilor un moment emoționant din viața lui, în ultimul vlog postat pe Youutbe. Celebrul cântăreț și sora lui mai mare, Ileana Sterp, au fost în vizită la tatăl lor, unde și-au adus și copiii. Bărbatul și-a văzut pentru prima dată nepoții și a fost foarte bucuros să își revadă doi dintre cei patru copii pe care îi are cu mama Geta.

Cei doi s-au despărțit în urmă cu mai bine de 10 ani, iar bărbatul a refuzat să mai păstreze legătura cu femeia alături de care a întemeiat o familie.

Culiță Sterp le-a dezvăluit fanilor că motivul vizitei a fost pentru a îl chema pe tatăl său la botez. Bărbatul a acceptat, însă la auzul acestei vești, mama Geta  a mărturisit că nu și-ar mai dori să vină la botezul nepotului ei. Cu toate acestea, Culiță Sterp este optimist că îi va avea alături pe amândoi într-un moment atât de special și important. Pe pagina ei de Instagram, mama Geta a postat recent o fotografie în care apare nepotul ei. Botezul are loc astăzi, 21 octombrie 2021, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă dacă mama Geta va participa la botez.

culita sterp
Culiță Sterp și-a vizitat tatăl [Sursa foto: Captura Video]

Citeste si: "Are cancer!" Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza asta nu vrut să intervină până acum în scandalul divorțului!- bzi.ro

Culiță Sterp, despre întâlnirea cu tatăl său

În încheierea vlog-ului, celebrul cântăreț a anunțat că tatăl său a primit bine vestea că a fost invitat la botez. El și-a confirmat prezența, iar Culiță Sterp  speră că părinții lui se vor cădea de comun acord și vor veni la un asemenea moment important din viața nepotului lor.

Citeste si: Culiță Sterp, întâmplare absolut incredibilă la o nuntă! Ce i-a propus mireasa: „Să petrec o noapte cu ea”

„Cam ăsta a fost vlog-ul nostru cu bunicul. Am fost să îl chemăm la botez și a zis că vine.

Acum să vedem. Mama a zis că dacă vine el s-ar putea să nu vină ea. După cum bine știți, ei s-au separat de vreo 10 ani. Acum o să vedem ce o fi, noi sperăm să vină amândoi și să nu facă copilării de genul.

Sunt oameni mari, sunt maturi. Fiecare dintre eie e liber oarecum să aleagă ce să facă în viață. Cred că o să se înțeleagă și nu o să fie nicio problemă. Se întâlnesc după atâția ani, dacă vor să vorbească bine, dacă nu iarăși bine, dacă vor să se împace. Glumesc, mama zice că nu și el zice la fel, că nu. Sunt orgolioși amândoi. Eu mi-am făcut datoria față de amândoi, îi aștept să vină cu drag. Sunt sigur că o să vină amândoi, sper să nu facă vreo prostie unul dintre ei”, a anunțat Culiță Sterp.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies