Mama Geta, primele declarații după ce a aflat că Daniela Iliescu și Culiță Sterp vor avea un băiat: „Se vede clar că...”

Mama Geta a dezvăluit că a și-a dat seama că iubita fiului ei va aduce pe lume un băiat.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Daniela Iliescu este în culmea fericirii, după ce a anunța că va aduce pe lume un băiețel. Deși nu se află împreună, Culiță Sterp a primit vestea cea mare chiar în Republica Dominicană, după ce echipa Faimoșilor a câștigat jocul de comunicare. Mama Geta a avut o intervenție live la emisiunea Teo Show, unde a vorbit despre momentul în care a aflat că va deveni bunica unui băiat. Mama lui Culiță Sterp susține că și-a dat seama de dinainte ca Daniela Iliescu să îi spună.

„Mă credeți că a venit Daniela cam înainte cu 2-3 seri, ne-am mai uitat la emisiune. A venit la noi și i-am spus „Tu, fata, după fața ta se vede clar că tu nu faci fată, tu băiat o să ai, se vede așa după fața ta”, și cum m-am uitat eu asa la ea zic: ”Tu mai mult

ca sigur ai băiat nu cred că ai fată” și ea zice: ”Da de unde știi?”, a rămas foarte surpinsă, ”Voiam să vă spun că am fost la ecograf la Cluj”. Când s-a dus i-a spus că are băiat”, a declarat mama Geta, la Teo Show.

survivor romania
Momentul în care Culiță Sterp a aflat că va fi tată de băiat [Sursa foto: Captura Video]

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Culiță Sterp, prima reacție după ce a aflat că va fi tată de băiat

Culiță Sterp de la Survivor România 2021 a ajuns în Republica Dominicană cu gândul că va avea o fetiță. Daniela Iliescu a decis să îi facă o surpriză de zile mari iubitului ei. După ce echipa Faimoșilor a câștigat jocul de comunicare, Culiță Sterp a vărsat lacrimi de fericire atunci când a aflat că va fi tată de băiat.

Citeste si: Daniela, iubita lui Culiță Sterp, este în al nouălea cer! „Vom aduce pe lume două vieți! Cât de surprinzătoare e viața!”

„Băi, dacă e o farsă, dar nu e 1 aprilie. Mai e până la 1 aprilie. Nu-mi vine să cred. Când am văzut poza, m-am pregătit să mă emoționez, că sigur o să văd o poză emoționantă. Când am văzut că e băiat, am dat din plâns în fericire. E ceva ce nu pot exprima în cuvinte.

Sunt atât de fericit în interior, că nu știu ce să mai zic. Când am venit la Survivor m-am simțit vinovat că am lăsat-o singură acasă, dar știam că e fată descurcăreață. Știam că o să am fată, dar Dumnezeu mi-a întors faptele bune pe care le-am făcut de-a lungul vieții și mi-a dat cel mai frumos cadou. O să am băiat. Nu-mi vine să cred!”, a declarat Culiță Sterp.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Culiță Sterp la Survivor România a aflat că va fi tată de băiat! Daniela Iliescu i-a trimis în Dominicană o fotografie cu bebelușul lor: „Seamănă cu mine!!”

Culiță Sterp de la Survivor România 2021 va avea gemeni? Iubita Faimosului s-a dat de gol pe internet VIDEO

Iubita lui Culiță Sterp, reacție după scandalul de la Survivor România 2021! ”Nu încearcă să-l dea afară pe Jador!”

Horoscop Zilnic Luni 8 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie atenți, Leii vor fi dați peste cap

Carantină în Capitală? Un secretar de stat din MS spune adevărul: Posibil să se ajungă acolo

Nu combinați brânza cu aceste medicamente! Vă poate crește tensiunea arterială până la moarte! Nutriționistul Lygia Alexandrescu avertizează

Apare un nou partid în România!? Dezvăluirea făcută de Adrian Năstase

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies