Mama Ioanei Condea, sfâșiată de durere, la șase luni după moartea tinerei mutilată și băgată în comă de un proxenet în Germania

Mama Ioanei Condea este sfâșiată de durere, la șase luni după moartea fetei sale, mutilată de un proxenet în Germania.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Au trecut aproape șase luni de când Ioana Condea a încetat din viață. Tânăra, în vârstă de 24 de ani, a murit în data de 13 ianuarie 2019 și a fost înmormântată în data de 5 februarie, în localitatea natală Bobolia, Prahova. La trista ceremonie au luat parte mai multe persoane, printre care prieteni, rude și familia Ioanei Condea. Ani la rând a sperat că fiica ei își va reveni din comă, însă pe 13 ianuarie, corpul i-a cedat. Unii oameni spun că tânăra ar fi murit de dorul lui David, fiul ei cel mic, alții susțin că organismul i-a cedat.

Citeste si: Un tânăr de 19 ani a avut parte de o partidă de dragoste neobișnuită! Ce s-a întâmplat când a ajuns acasă la cel mai bun prieten

Citeste si: E uluitor cu ce se ocupă acum Marcel Toader: "Nu mi-e frică de munca fizică"

Citeste si: Un ciclon se apropie amenințător de România! ANM, în alertă!

În prezent, mama Ioanei Condea este sfâșiată de dorul pe care îl poartă fiicei sale. Cinci ani de zile cât a stat în comă, mama ei i-a fost alături. Recent, femeia a scris un mesaj prin care transmite ceea ce simte când se gândește la fiica ei, Ioana.

"Mi se întâmplă uneori să vrea să urlu de durere, dar ştiu că trebuie să ţin în mine şi să am putere. / Îmi e atât de dor de tine, iubirea lui mami, Dumnezeu să te odihnească puiul meu", a scris mama Ioanei Condea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate