Un tânăr de 19 ani a avut parte de o partidă de dragoste neobișnuită! Ce s-a întâmplat când a ajuns acasă la cel mai bun prieten

Un tânăr de 19 ani a avut parte de o partidă nebună de dragoste în casa celui mai bun prieten al lui. Cum s-a întâmplat asta.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Să vezi și să nu crezi! Un tânăr de 19 ani a fost foarte fericit că a trecut testul pentru permis abia la a patra încercare. Astfel, a dorit să meargă să sărbătorească reușita și a țintit chiar barul în care lucra mama celui mai bun prieten al lui. De acolo, întreaga poveste a luat o întorsătură neașteptată.

„Am 19 ani și am avut o zi grozavă. Am trecut testul de șofat la cea de-a patra încercare. A fost o adevărată ușurare. Le-am spus tuturor prietenilor mei că vreau să avem o noapte specială. Am pornit de la ora șase la un local.

Mama prietenului meu lucrează acolo. Are 43 de ani și este adorabilă, bună și arată foarte bine pentru vârsta ei. Fiul ei este cel mai bun prieten al meu. Îl știu de ani. Soțul ei a plecat acum cinci ani și nu are pe nimeni de atunci.

I-am spus vestea și m-a sărutat – doar o îmbrățișare și un sărut pe obraz, dar mi s-a părut foarte drăguț. Nu am mai stat mult, dar nu mă puteam opri să nu mă gândesc la ea și la sărutul ei dulce. Ne-am dus în oraș și am intrat într-un club.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: E uluitor cu ce se ocupă acum Marcel Toader: "Nu mi-e frică de munca fizică"

Citeste si: Un ciclon se apropie amenințător de România! ANM, în alertă!

Citeste si: Unei femei i s-a făcut rău la un festival, de la prea mult sex: „Nu a durat mult ca distracția să fie reluată”

Prietenii mei deveniseră prea zgomotoși și plictisitori și simțeam că vreau să fiu în altă parte. Am sărit în autobuz și m-am întors la pub.

Când am intrat, am văzut-o pe mama prietenului meu foarte supărată. A ieșit din pub și m-am dus după ea. Mi-a spus că a fost concediată pentru că i-a oferit o băutură gratis unei prietene. Patronul a văzut-o și că a avut noroc că nu a chemat poliția.

Am îmbrățișat-o pentru că era foarte tristă. Am condus-o acasă, mi-a turnat bătură și mi-a dat mai mult decât un sărut pe obraz.

M-a dus sus și am făcut dragoste. A fost de neimaginat.

Am plecat imediat după, ca să nu fiu prins când prietenul meu se întoarce acasă, dar a doua zi, m-am întors când era plecat. Ne vedem deja de câteva săptămâni și sexul devine din ce în ce mai bun de fiecare dată. Sunt îndrăgostit și mor să afle toată lumea, dar cum îi spun oare prietenului meu?”, a mărturisit tânărului specialistului de la The Sun.

Urmatorul articol
Citește și:

Există sau nu un război între soţia lui Pepe şi Florin Pastramă? Află adevărul gol-goluţ despre relaţia celor doi veri! "Coşmar" EXCLUSIV!

Cumplit! O tânără de 24 de ani, motociclistă, a murit într-un accident pe A3. S-a izbit violent de un parapet, în curbă

Nu mai face acest lucruri când te machiezi! Greșelile care te îmbătrânesc mai mult decât crezi. Toate procedăm la fel

Ce legătură exista între Oreste Teodorescu și actorul care s-a sinucis? Marian Rădulescu era interesat de taberele de spiritualitate organizate de vedeta de televiziune

Ce nu a făcut Bianca în casa de la Puterea Dragostei, s-a întâmplat pe străzi în Istanbul! Cine este băiatul pe care îl pupă cu foc?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies