Mama lui Iancu Sterp, declarație dură despre Denisa la o lună de la despărțire! ”Nu era o iubire pe care să o simtă fiul meu. S-o fi lovit la cap la Survivor”

Mama lui Iancu Sterp, declarație dură despre Denisa! Geta Gutiu a dezvăluit faptul că fiul ei a avut decât o pasiune pentru blondă, nicidecum sentimente intense

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Mama lui Iancu Sterp, declarație dură despre Denisa!


In articol:

Mama lui Iancu Sterp, declarație dură despre Denisa! În urmă cu o lună, toată lumea a rămas surprinsă când a aflat că Iancu Sterp a decis să pună capăt relației cu iubita lui Denisa. Culmea, totul s-a întâmplat după finala Survivor, iar la scurt timp, mașina lui a fost văzută parcată în fața vilei...lui Emy Alupei, culmea, singura femeia pe care blonda de la Puterea dragostei era geloasă atunci când războinicul se afla în Republica Dominicană.

Mama lui Iancu Sterp, declarație dură despre Denisa!

Mama lui Iancu, declarație dură despre Denisa! Doamnei Geta i-a plăcut de Emy

Imediat au început și speculațiile, iar una dintre ele a fost destul de mediatizată, și anume aceea că mama lui Iancu, doamna Geta, s-ar fi băgat în relația lor. Ei bine, care să fie adevărul, mai ales că femeia își manifestase interesul pentru faimoasa Emy încă din competiție? ”Este o fată bună, puternică, îmi place de faimoasă, seamănă cu mine. Dacă vrea ceva, reușește. În plus, este virgină, cuminte, așa aș vrea o fată pentru băiatul meu”, a declarat femeia la WOWbiz.ro, la emisiunea ”Ștafeta mixtă”, atunci când a fost întrebată.

Citeste si: Emy Alupei, primele declarații după cearta cu Iancu Sterp! ”Nu-mi vine să cred ce a putut să zică băiatul ăsta!” EXCLUSIV

Citeste si: Iancu Sterp, iubită nouă? Nu este vorba despre Emy Alupei!

Citeste si: Mama lui Iancu Sterp, detalii incendiare despre relaţia cu tatăl copiilor ei! "Pe Nicolae l-am iubit mult, dar am şi suferit"

Mama lui Iancu Sterp, declarație dură despre Denisa!

Geta Sterp susține că nu are legătură cu decizia fiului ei de a se separa de fosta iubită

Mama lui Iancu Sterp, declarație dură despre Denisa! Finalistul Survivor a vorbit deschis despre despărțirea de fosta sa iubită și a declarat că mama lui nu a avut niciun amestec, chiar dacă ea a dat de înțeles de câteva ori că nu este de acord cu relația lui Iancu. Geta Gutiu, la rândul ei a spus clar nu a avut legătură cu decizia băiatului ei, fiindcă nu a avut nicio problemă cu tânăra care locuiește la Londra.

Vă spun și chiar rămâne bătut în cuie. Mie mi-a fost dragă fata, dar eu nu am cunoscut-o și ei nu au avut timp să se cunoască, Iancu fiind plecat ba la o emisiune, ba la alta, ea fiind la Londra”, a spus mama războinicului.

Mama lui Iancu Sterp, declarație dură despre Denisa!

Mama lui Iancu, declarație dură despre Denisa! ”Nu i-a venit iubirea nici de atunci, de la Puterea dragostei”

Mama lui Iancu, declarație dură despre Denisa! Totuși, doamna Geta nu s-a sfiit să vorbească deschis și să spună lucruriloe pe nume despre în privința idilei fiului său! ”Nu i-a venit iubirea pentru Denisa nici de atunci, de la Puterea dragostei, nu era una pe care să o simtă. S-o fi lovit la cap la Survivor și atunci și-a revenit complet. Vă zic eu, Iancu este un copil capabil, care nu vrea să încurce pe nimeni, în privința fetelor, a zis că este mai bine să termine ceva în care nu crede”, a declarat Geta Gutiu la WOWbiz.ro, apoi a mai punctat ceva. ”Nu am fost împotriva Denisei, chiar dacă fetele de acum își fac botox și tot felul de intervenții estetice. Dacă atâta au în cap...asta e! Dar, repet, indiferent de ce cred eu despre potriveală, doar Iancu a luat decizia”, a conchis femeia.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate