Răzvan Ciobanu și-a vândut hainele din casă! Designerul spunea atunci că nu mai are loc

Răzvan Ciobanu a încercat să-și vândă hainele din casă în urmă cu câteva luni.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Răzvan Ciobanu a anunțat, în toamna anului trecut, că își vinde hainele proprii. Designerul a motivat atunci că are atât de multe încât nu mai are loc pentru ele și a fost crezut, pentru că publicul nu știa cât de grave erau cu adevărat problemele financiare ale acestuia.

fara descriere

fara descriere

”Hmmm, nu aș fi crezut vreodată că voi ajunge să ”trebuiască” să-mi vând hainele. Fizic, nu mai am loc în casă... dormitor de oaspeți?! Ce-i ăla? Poate depozit de haine. Dar de mâine poți tu să intri în hainele mele și să le porți. Le-am ales doar pe cele care mi-au adus noroc și dragoste, pe cele cu ghinion și alte situații le-am aruncat (că aș fi zis că le-am dat foc, dar era o minciună). Așa că te aștept la...”, spunea Răzvan Ciobanu în urmă cu câteva luni.

Citeste si: Răzvan Ciobanu era terorizat în permanență: ”Sunt 3 oameni care mă amenință, dar nu vreau să dau nume”! În ianuarie, aceștia i-ar fi spart atelierul și i-ar fi furat bunuri de mii de euro DEZVĂLUIRI

Citeste si: Ultima ședință foto a lui Răzvan Ciobanu! Designerul voia să își șocheze fanii / Foto

Citeste si: Cadoul fabulos pe care i l-a făcut Razvan Ciobanu, chiar înainte să moară, Anei Morodan

După ce și-a vândut hainele, și-a închis magazinul

fara descriere

Postarea apare pe site-ul magazinului online pe care Ciobanu îl deschisese la sfârșitul anului 2017. A fost ultima încercare a lui Răzvan de a reveni în prim-planul industriei de fashion. Postarea în care anunță că își vinde hainele este una dintre ultimele, iar pe pagină nu au mai apărut articole noi din octombrie 2018. De asemenea, site-ul deschis de Ciobanu pentru a-și vinde ținutele a devenit inactiv, nefiind probabil plătit de ceva vreme.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate